Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κερατσίνι: «Θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του» – Ξέσπασε η μητέρα της ανήλικης για τον 78χρονο πατέρα της

Κερατσίνι: «Θα το πληρώσει κι ας είμαι τ...

Ο κατηγορούμενος κρατείται ήδη στις φυλακές Τρίπολης

«Θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του» ξέσπασε η μητέρα της ανήλικης, που φέρεται να βιαζόταν από τον 78χρονο παππού της στο Κερατσίνι.

Ο κατηγορούμενος κρατείται ήδη στις φυλακές Τρίπολης για την φρικτή υπόθεση.

Ο 78χρονος φέρεται να βίαζε την εγγονή του, από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών και έως τα 13 της χρόνια. Κατηγορείται συγκεκριμένα για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η αποκάλυψη για τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι έγινε πριν από έναν χρόνο, όταν η -15χρονη σήμερα- κοπέλα εκμυστηρεύτηκε το δράμα της σε μία φίλη της, που την προέτρεψε να μιλήσει με τους γονείς. Εκείνοι στη συνέχεια έκαναν καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η μητέρα της ανήλικης και κόρη του φερόμενου ως δράστη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Τα άκουγα να συμβαίνουν αλλά δεν περίμενα ποτέ να συμβεί σε μας. Δεν άφηνα ποτέ το παιδί μόνο του», είπε αρχικά η μητέρα της ανήλικης.

Εξήγησε ότι δεν μένει κοντά με τους γονείς της και δεν πήγαινε συχνά στο σπίτι τους. Σε κάποιες απ’ αυτές τις επισκέψεις, η ίδια μαζί με την μητέρα της βρίσκονταν στο ένα δωμάτιο και έπιναν καφέ, ενώ το κοριτσάκι καθόταν με τον παππού του. Η μητέρα της ανήλικης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι φρικτές πράξεις να συνέβαιναν ακόμη κι όταν βρισκόταν η ίδια στο σπίτι. «Ούτε καν φοβόταν αν θα έβγαινα από το δωμάτιο και έβλεπα κάτι. Το πρόσεχα πάρα πολύ το παιδί μου και να γίνει αυτό; Όχι, δεν το δέχομαι», είπε η μητέρα της ανήλικης και κόρη του 78χρονου.

Όπως υποστήριξε, δεν έχει ρωτήσει την κόρη της τι ακριβώς γινόταν, αλλά αν συνέβαινε συχνά. Όσο για το πώς το έμαθε, περιέγραψε: «Το 2022 είχα πάρει καλοκαιρινή άδεια και κατεβάσαμε με τον σύζυγο στο χωριό το παιδί. Όταν την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως θα ερχόταν και ο παππούς και θα κοιμάστε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί δεν υπήρχαν αλλού κρεβάτια, το κορίτσι δεν ήθελε. Δεν μου είπε κάτι, για να καταλάβω. Το δεύτερο βράδυ που ήταν ο παππούς εκεί, πήγε σε μια φίλη της. Την είδε η φίλη να κλαίει και της τα είπε όλα», τόνισε.

«Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ του παιδιού μου. Το έβλεπα κι έκλαιγε, έτρεμε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ. Της είπα “μην στεναχωριέσαι. Ό,τι είναι να περάσουμε, θα το περάσουμε οι τρεις μας”», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Πώς αντέδρασε ο 78χρονος όταν τον πήρε τηλέφωνο
«Όταν το έμαθα τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα. Αντί να μου πει “ελάτε να μιλήσουμε”, εξαφανίστηκε. Έφυγε. Ούτε τηλέφωνο να με πάρει ξανά. Μου έδειξε την ενοχή του», πρόσθεσε. Όσο για την αντίδραση της υπόλοιπης οικογένειας, τόνισε: «Τα αδέλφια μου δεν το πιστεύουν. Κανένα από τα τέσσερα αδέλφια μου δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Ήρθαν μόνο την πρώτη φορά για να μάθουν».

«Ό,τι είναι θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του», κατέληξε. Σε ερώτηση εάν ο 78χρονος κατηγορούμενος ήταν κακοποιητικός στην ίδια ή την μητέρα της, η γυναίκα δεν θέλησε να απαντήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις