Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Απόλλων δεν είχε καμιά τύχη κόντρα στον ΠΑΟΚ... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλων δεν είχε καμιά τύχη κόντρα στο...

Νέα βαριά ήττα στην Α1 με 85-70

 Εύκολο έργο είχε το απόγευμα του Σαββάτου (3/2) ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού είχε εξαρχής το πάνω χέρι και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Απόλλωνα Πάτρας με 85-70 στο πλαίσιο αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική της Α1 Basket League Stoiximan.

Αποβλήθηκε 65" πριν το φινάλε με δύο τεχνικές ποινές ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Διαβάστε στο sportin.gr

 Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά βελτίωσε το ρεκόρ του σε 8-9 και στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (11/2, 16:30) στο Αλεξάνδρειο, που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πριν τη διακοπή για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Στον αντίποδα, το σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου έπεσε στο 3-14 και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζάστιν Άλστον με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Σέσιλ Γουίλιαμς, ο οποίος μέτρησε 11 πόντους (1/4 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε συμμετοχής. Ακόμα καλύτερος ο επίσης νεοφερμένος Μαρκίς Τάουνς, που είχε 21 πόντους (1/5 τρίποντα), 6 ασίστ και 2 κλεψίματα. Double-double με 12 πόντους και 12 τελικές πάσες πέτυχε ο Έλβαν Φρίντρικσον. Ο Ισλανός γκαρντ γέμισε ακόμα τη στατιστική του με 3 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Από πλευράς ηττημένων σε επίδοση double-double έφτασε ο Μαλίκ Όσμπορν με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά και Τσαντ Μπράουν, που προσέθεσε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τους Πατρινούς έκανε ο Ράιαν Μπόουτραϊτ, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους με 4/10 τρίποντα βέβαια.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης, Σκαλτσής, Χριστινάκης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-10, 43-32, 64-50, 85-70

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 18η αγωνιστική αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν τοπικά ντέρμπι. Ο μεν ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Άρη (11/2, 16:30) στο Αλεξάνδρειο. Ο δε Απόλλων Πατρών θα υποδεχθεί τον Προμηθέα (10/2, 20:15) στο κλειστό της Περιβόλας.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports