Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Νutcracker red party: Mια θεαματική, χριστουγεννιάτικη βάπτιση από τη Harris the Events

 Νutcracker red party: Mια θεαματική, χρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Nίκος Κυριαζής και Θεοδώρα Σάμαρη βάπτισαν το γιο τους εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους τους

Μια super glam βάπτιση, με πληθωρικό, άκρως εντυπωσιακό design, ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και στοιχεία show, σε Christmas style, διοργάνωσε o event planner Χάρης Παναγόπουλος της εταιρείας Harris the Events την προπαραμονή Χριστουγέννων.

Οι γονείς του μικρού Οδυσσέα, Νίκος Κυριαζής και Θεοδώρα Σάμαρη γιόρτασαν το μυστήριο στην εκκλησία της Μητρόπολης αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε στο W του Ρίου. σε ένα total red σκηνικό με σήμα κατατεθέν την παραμυθένια και all time classic φιγούρα του Καρυοθραύστη. Oι καλεσμένοι τους απόλαυσαν happenings και live πρόγραμμα πέρα από δείπνο και διασκέδαση. Το project ήταν υψηλών απαιτήσεων- άλλωστε δεν συνηθίζονται τόσο σύνθετες διοργανώσεις βαπτίσεων- σχεδιαστικά και διακοσμητικά -στα μέρη μας. Η όλη παραγωγή αποδεικνύει πως η Harris the Events αναλαμβάνει και υλοποιεί σύνθετες εκδηλώσεις που θαυμάζουμε σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Το μενού επιμελήθηκε το Fakalos Catering. Επί σκηνής χειροκροτήθηκαν η τραγουδίστρια- performer Τιάνα Μπούνια, η μπάντα των Prestige (που ξέρουμε από την tv και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου). Συμμετείχε ο dj Γιάννης Καταπόδης. Στο Welcome Reception ο κόσμος θαύμασε τις Glamour Rose Ladies by Helena Defingou αλλά και τα ακροβατικά των  X-Saltibagos. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View