Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από τις 11/1/2024 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη"

Από τις 11/1/2024 στις Ελληνικές αίθουσε...

Πρόκειται για τη συνέχεια της περσινής ταινίας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες Ντ’ Αρτανιάν» - Πρωταγωνιστούν οι Φρανσουά Σιβίλ, Βενσάν Κασέλ, Ρομάν Ντουρίς, Πίο Μαρμάι, Εύα Γκριν

Η περιπέτεια εποχής με τίτλο «Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη – The Three Musketeers: Milady» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου 2024 σε διανομή της Τanweer.

Το σενάριο που είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά συνυπογράφουν οι: Ματιέ Ντελαπόρτ, Αλεξάντρ ντε Λα Πατελιέρ ενώ η σκηνοθεσία είναι του Μαρτάν Μπουρπουλόν.

Πρωταγωνιστούν οι: Φρανσουά Σιβίλ, Βενσάν Κασέλ, Ρομάν Ντουρίς, Πίο Mαρμάι, Εύα Γκριν, Λουί Γκαρέλ, Βίκι Κριπς, Λινά Κουντρί, Τζέικομπ Φόρτιουν-Λόιντ.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νικολά Μπολντούκ.

Σκηνογραφία: Στεφανί Ταϊγιασόν.

Κοστούμια: Τιερί Ντελέτρ

Μοντάζ: Σέλια Λαφιτεντουπόντ.

Μουσική: Γκιγιόμ Ρουσέλ.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Πρόκειται για το δεύτερο εντυπωσιακό κεφάλαιο από το δίπτυχο της φιλόδοξης, γαλλικής υπερπαραγωγής με την υπογραφή της Pathé που μεταφέρει τους επικούς «Τρεις Σωματοφύλακες» του Δουμά στη μεγάλη οθόνη και βάζει τον έρωτα στο επίκεντρο. Την πρώτη ταινία που είχε αρέσει στο κοινό, την είδαμε δει πέρυσι την άνοιξη.

Τους πασίγνωστους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα λαμπερό καστ με τον Βενσάν Κασέλ (Το Μίσος) ως Άθω, τον Ρομέν Ντουρίς (Άιφελ) ως Άραμη, τον Πίο Μαρμάι (Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου) στον ρόλο του Πόρθου, και τον γοητευτικό Φρανσουά Σιβίλ (Όπως ψηλά, έτσι και χαμηλά) ως Ντ’Αρτανιάν. Η Εύα Γκριν (Οι Ονειροπόλοι) κρατά το ρόλο της μυστηριώδους Μιλαίδης ενώ παίζουν και η Βίκι Κριπς (Κορσές) τον ρόλο της βασίλισσας Άννας της Αυστρίας& ο Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι) ως Λουδοβίκος ΙΓ’.

Τα σκηνοθετικά ηνία είχε ο Μαρτάν Μπουρμπουλόν (του φιλμ «Άιφελ»).

Σύνοψη

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ... Σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

*Την ταινία την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture