Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Συνεχίζεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου

Πάτρα: Συνεχίζεται στη 2η αίθουσα του Πά...

Μία ταινία, η καλύτερη του έως τώραμε απίστευτη φωτογραφία, τολμηρές σκηνές και την Έμα Στόουν στον απαιτητικό ρόλο της καριέρας της που σίγουρα θα της χαρίσει υποψηφιότητα στα Όσκαρ

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 4/1 έως και την Τετάρτη 10/1/2024 συνεχίζεται η νέα, ιδιαίτερη ταινία του διεθνούς μας σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Ώρα έναρξης: 19:00 και 21:30.

Καταλληλότητα: Κ18

Διάρκεια: 141 λεπτά

Κατηγορία: Ρομαντική, φαντασίας.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Μάρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε, Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ, Κρίστοφερ Άμποτ, Μάργκαρετ Κόλι, Σούζι Μπέμπα, Κάθριν Χάντερ.

Σενάριο: Τόνι ΜακΝαμάρα.

Χρονολογία Παραγωγής: 2023.

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Έμα Στόουν, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (την υποδύεται η τιμημένη με Όσκαρ Έμα Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Γκάντγουίν Μπάξτερ (Γουίλεμ Νταφόε). Υπό την προστασία του Μπάξτερ, η Μπέλα ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Μπέλα το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Μάρκ Ράφαλο),έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Μπέλα αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου γνωρίζει ήδη μεγάλη καλλιτεχνική & εμπορική επιτυχία, και από εισιτήρια, σε μία μονάχα μέρα, την Πρωτοχρονιά του 2024, έκοψε 10.690 εισιτήρια πανελλαδικά & έχει φτάσει μαζί με τα previews του διημέρου Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στα 27.550 εισιτήρια.

Η ταινία έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Λέοντα στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Παγκοσμίως η ταινία μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 11 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil