Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Αnastasia, the musical»: Ανεμος… Broadway με επικεφαλής τη Demy στο Παλλάς

«Αnastasia, the musical»: Ανεμος… Broadw...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από 23/12 στην οδό Βουκουρεστίου μια θεαματική παράσταση για τη Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία Ρομανόφ

Ένα φαντασμαγορικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο μιούζικαλ θα κάνει άμεσα πρεμιέρα στο Παλλάς, στην καρδιά της Αθήνας. Η expert του είδους Θέμις Μαρσέλλου, που έχει υπογράψει τις επιτυχίες «Η μελωδία της ευτυχίας», «Mamma mia!», «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ' τη γη», ξαναχτυπά με γιορτινή διάθεση! Το Anastasia: The musical θα κάνει εκεκίνηση στις 23 Δεκεμβρίου με πρωταγωνιστές τους Demy, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ιαν Στρατή, Θανάση Τσαλτάμπαση στους κεντρικούς ρόλους.

Εμπνευσμένο από την κινηματογραφική ταινία της Twentieth Century Fox Motion Pictures, το έργο αντλεί έμπνευση από τον μύθο της Μεγάλης Δούκισσας Αναστασίας Ρομανόφ. Ενώ όλη η οικογένειά της εκτελέστηκε από τους Μπολσεβίκους μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, οι φήμες οργίαζαν ότι εκείνη είχε επιζήσει στην Αγία Πετρούπολη.

Ένας πρώην αριστοκράτης, ο Βλαντ Πόποφ, και ένας απατεώνας, ο Ντμίτρι, προσπαθούν να βρουν μια κοπέλα που να  της μοιάζει ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τη μοναδική εναπομείνασα Ρομανόφ, τη χήρα αυτοκράτειρα Μαρία. Εντοπίζουν λοιπόν την Άνια, μια ταπεινή κοπέλα που προσπαθεί να φύγει για το Παρίσι σε αναζήτηση της καταγωγής της. Όσο εξελίσσεται όμως η πλοκή θα αποκαλυφθεί ότι η ομοιότητά της με τη χαμένη royal δεν είναι καθόλου τυχαία…

* Πρόταση για όλη την οικογένεια. Mε επταμελή  ορχήστρα που θα διευθύνει ο πιανίστας Νικόλας Γουάστωρ, χορογραφίες Άννας Αθανασιάδη και κοστούμια της Παναγιώτας Κοκκορού.

 

 Ειδήσεις Τώρα

Μισέλ Γιο: Δεν αρκούσε το Οσκαρ, ανακηρύχθηκε most stylish διασημότητα του 2023

Φάρμα: Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής

The Bow: Nαι, οι φιόγκοι είναι το απόλυτο hair accessory των Χριστουγέννων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View