Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Premier League: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο αρχηγός της Λούτον που κατέρρευσε στον αγώνα με την Μπόρνμουθ

Premier League: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ...

Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο

Την ώρα που η Premier League και η κοινωνία του ποδοσφαίρου είναι σοκαρισμένη απ' την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λούτον με την Μπόρνμουθ, η ομάδα του 29χρονου αμυντικού έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 Η αναμέτρηση διεκόπη στο 60ό λεπτό καθώς ο παίκτης της Λούτον σωριάστηκε στο χορτάρι. Ακολούθησαν έντονες στιγμές αγωνίας μέχρι να εισέλθουν οι ιατρικές ομάδες και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο. 

 Η Λούτον με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του τη στιγμή που τον πήραν με το φορείο. Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

 Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports