Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατρός «πιάστηκε στα χέρια» με 65χρονη

Πάτρα: Γιατρός «πιάστηκε στα χέρια» με 65χρονη

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Με το στόμα… ανοιχτό έμειναν ασθενείς και συγγενείς τους στην Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας βλέποντας γιατρό και 65χρονη συνοδό ασθενούς… να πιάνονται στα χέρια!

Όλα συνέβησαν προχθές, όταν ο γιατρός μαζί με την ομάδα του, μπήκε στον χώρο και κάλεσε όσους δεν νοσηλεύονταν να περάσουν εκτός θαλάμου.

Η 65χρονη ότι είχε φθάσει στο Νοσοκομείο και κρατούσε τον 74χρονο σύζυγό της, πάσχοντα από άνοια, σε μία καρέκλα για να μην πέσει. Απευθυνόμενη στον γιατρό τον ρώτησε «αν μπορεί να παραμείνει γιατί ο σύζυγός της δεν μπορεί να σταθεί», αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Δύο – τρία λεπτά μετά ξαναρώτησε, αλλά και πάλι δεν έλαβε απάντηση. Ετσι συνέχισε να βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα της. Κάποια στιγμή ο γιατρός έφθασε στο σημείο που βρισκόταν το ζευγάρι και σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της έβαλε τις φωνές επειδή… δεν είχε απομακρυνθεί!

«Πως μιλάς έτσι, έχεις ψηλά τη μύτη» του απάντησε ο 65χρονη και τότε ο γιατρός έγινε πυρ και μανία! Σύμφωνα με την γυναίκα την έσπρωξε τόσο δυνατά που λίγο έλειψε να βρεθεί στο έδαφος. Αλλά η 65χρονη δεν έμεινε με σταυρωμένα στα χέρια. Ορμησε στον γιατρό και έγινε… το έλα να δεις! Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση τρίτων και την «οπισθοχώρηση» του γιατρού. Αμέσως η 65χρονη απευθύνθηκε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου ζητώντας «επίσημες εξηγήσεις» για το συμβάν. Προφανώς η Διοίκηση κίνησε τις σχετικές διαδικασίες και το περιστατικό βρίσκεται… υπό διερεύνηση! Όπως είναι γνωστό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα. Η έλλειψη προσωπικού και η αδυναμία γιατρών κυρίως στα εξωτερικά ιατρεία να εξετάσουν γρήγορα… όσους υπομονετικά περιμένουν, έχει προκαλέσει στο παρελθόν πολλές εντάσεις μέχρι και… ξυλοδαρμούς ή προπηλακισμούς!

*εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις