Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Ρέντης: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Ρέντης: Πού στρέφονται οι έρευνες για το...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ 40 άτομα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 424 προσαχθέντες οι έρευνες επικεντρώνονται σε περίπου 40 άτομα που έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παραβάσεις περί όπλων, ναρκωτικών, σωματικές βλάβες και επεισόδια. Παράλληλα, επτά άτομα από τους προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, DNA και να τους γίνει εξέταση για υπολείμματα πυρίτιδας. Κάποιοι από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν την Πέμπτη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ανακαλύφθηκαν μέσα στο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη υπολείμματα από καμένες μπλούζες, σουγιάς, φωτοβολίδες και κροτίδες μέσα στην τουαλέτα του γηπέδου, τα οποία έμειναν εκεί όταν προσπαθούσαν να καταστρέψουν στοιχεία των επιθέσεων. Η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να δει αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός των ευρημάτων αυτών με το δράστη που εκτόξευσε την φωτοβολίδα εναντίον του αστυνομικού προκαλώντας τον βαρύτατο τραυματισμό του. Σημειώνεται ότι σε σχέση με ένα κομμάτι σίδερο εκτοξευτήρα φωτοβολίδας που είχε εντοπιστεί κοντά στον χώρο του γηπέδου, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ένα κομμάτι λαμαρίνας άσχετο με την υπόθεση.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός

Στο μεταξύ, ο 31 ετών αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, βρίσκεται σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Φέρει δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό. Έφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα.

Διαβάστε στο sportin.gr

Πηγή:iefimerida

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports