Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την οπαδική βία- Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την οπαδι...

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σάββατου ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στα γήπεδα.

Η σύσκεψη διήρκησε δύο ώρες, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει κάθε τρόπο ώστε να καταφέρει να εξαλείψει τη βία στα γήπεδα, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες επί τάπητος τέθηκε η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, όπως άλλωστε έχουν ζητήσει και οι αστυνομικοί.

Αν αποφασιστεί αυτό, τότε η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχτεί εισηγήσεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος. 

Τέλος, ένα από τα μέτρα που φαίνεται να εξετάζει η κυβέρνηση είναι και το οριστικό κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών.

Διαβάστε στο sportin.gr

Πηγή: newsit 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις