Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

O ΝΟΠ έχασε από τον Παναθηναϊκό με 11-7

O ΝΟΠ έχασε από τον Παναθηναϊκό με 11-7

Ηττα στο "Πεπανός"

Η ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Το σύνολο του Δημήτρη Μάζη ανέβηκε στη τρίτη θέση του Α' Ομίλου της Α1 Ανδρών καθώς επικράτησε με 11-7 του αξιόμαχου ΝΟΠ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» που είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική το εισιτήριο για το γκρουπ των ισχυρών της Β' Φάσης θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα βάζοντας ψηλά τον πήχη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους οι Πατρινοί έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικά δείγματα γραφής και θα παλέψουν για την άνετη παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης, θέλοντας να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ.

Διαβάστε στο sportin.gr

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟ Πατρών άνοιξε το σκορ με τον Γουίλσον αλλά ο Παναθηναϊκός με τρία αναπάντητα γκολ των Ιωάννη Αγκόρτσα, Στίβενσον και τον Μάριο Χατζηγούλα έκανε το 3-1. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί ισοφάρισαν σε 3-3 χάρη σε τέρματα των Γεωργαλά και Παναγιώτη Παπαδόγκωνα.

Στη συνέχεια το σύνολο του Δημήτρη Μάζη ανέβασε στροφές αφού προηγήθηκε με 7-5 στο ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση αφού στο δεύτερο ημίχρονο αύξησε την διαφορά και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Στίβενσον που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 4:57 του δεύτερου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Πατρών Λαμπάτος Βασίλης για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών. Στο 5:03 του πρώτου οκταλέπτου διακόπηκε το παιχνίδι για πέντε λεπτά λόγω μη λειτουργίας του χρονομέτρου των 30 δευτερολέπτων μετά από παρέμβαση του βοηθού το πρόβλημα λύθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά».

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 1-3, 1-1

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 2, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β., Πολάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Απόστολος Γεωργαράς 1, Βικάτος, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 2, Μπετχαβάς

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 5, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς

 

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports