Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το ραντεβού έκλεισε Tετάρτη 29/11: Ολοι στο Grand Opening Xmas Party του Square!

Το ραντεβού έκλεισε Tετάρτη 29/11: Ολοι ...

Ένα event με πολλές εκπλήξεις και fashion πειρασμούς ολόγυρα

Grand Opening Xmas Party αυτή την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου:

Το multibrand πολυκατάστημα Square στο iconic νεοκλασικό κτίριο, θα υποδεχθεί τον κόσμο γιορτάζοντας επίσημα την έναρξη της λειτουργίας του αλλά και καλωσορίζοντας  τα Χριστούγεννα.

Stay Tuned, Stay Updated, Stay in Fashion και βέβαια ανταποκριθείτε στη λάμψη της πολυαναμενόμενης βραδιάς την παραμονή της γιορτής του Πολιούχου μας, Αγίου Ανδρέα. Αναμένονται ειδικά happenings  κι εκπλήξεις μέσα σε super stylish σκηνικό!

Ως ένας σύγχρονος «ναός» της μόδας στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, το Square προσφέρει μια χορταστική περιήγηση στο διεθνές fashion στερέωμα. Μπορείτε να ψωνίσετε κομμάτια δημοφιλών luxury label όπως: DSQUARED2, KURT GEIGER, KARL LAGERFELD, RALPH LAUREN, VERSACE JC, EMPORIO ARMANI, JUST CAVALLI, LA MARTINA, LACOSTE, BARBOUR, αλλά και να απολαύσετε το κοκτέιλ ή τον καφέ σας, στο ειδικά διαμορφωμένο αίθριο, στο ισόγειο του καταστήματος.

Οι collections αναδεικνύονται με ψηφιακές βιτρίνες, αναπαλαιωμένες αρχοντικές σάλες, υποδειγματική  εξυπηρέτηση αλλά και μοναδικές τιμές και προσφορές. Εδώ, η απόλυτη εμπειρία shopping & pleasure συναντά τα διεθνή πρότυπα.

Μάλιστα, από την ημέρα του party και για 3 ημέρες το SQUARE διαθέτει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από νέες του συλλογές με 20% έκπτωση, οπότε επωφεληθείτε!

Info:

SQUARE

Ρήγα Φεραίου 66, Πατρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View