Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 23 έως και 29/11/2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Το κύριο ενδιαφέρον την καινούρια κινηματογραφική εβδδομάδα αναμφίβολα συγκεντρώνει η ταινία "Ναπολέων" του Ρίντλει Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα από την Πέμπτη 23 έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 είναι το εξής όπως ανακοινώθηκε:

Αίθουσα 3 στις 18.10 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη και Τετάρτη, και στις 21.30 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 16.10 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.15 και 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 20.00 και στις 23.10 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.30 καθημερινά πλην Δευτέρας, και στις 21.30 μόνο τη Δευτέρα 27/11

«Ναπολέων»

Με τον τιμημένο με Όσκαρ ερμηνείας, ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον βετεράνο Ρίντλεϊ Σκοτ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Σκάρπα το σενάριο.

Η ταινία είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και την ταχεία, αδίστακτη αναρρίχησή του σε αυτοκράτορα, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και μοναδική αληθινή αγάπη του, τη Ζοζεφίνα, την οποία υποδύεται η Βανέσα Κίρμπι.

Η ταινία αποτυπώνει τις περίφημες μάχες του Ναπολέοντα, την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του. «Το πολεμικό έπος μεγάλου προϋπολογισμού του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι μια σειρά από επιτυχημένες σκηνές μάχης. Για άλλη μία φορά η δεξιοτεχνία του Σκοτ είναι σε πλήρη επίδειξη εδώ, αλλά βρίσκεται στην υπηρεσία ενός βαθιά ρηχού σεναρίου», γράφτηκε για την ταινία στο rogerebert.com.

«Πολλοί οι σκηνοθέτες που προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον Ναπολέοντα στα μονοπάτια της δόξας του, όμως μόνο ο Ρίντλεϊ Σκοτ κατάφερε να σκηνοθετήσει μία ολοκληρωμένη βιογραφία δυόμιση ωρών» ανέφερε η εφημερίδα Τhe Guardian, προσθέτοντας ότι ο «Χοακίν Φίνιξ ερμηνεύει υπέροχα τον ρόλο του, σε μία συναρπαστική βιογραφία».

Η ταινία ξεκινά με την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης, καθώς ο Βοναπάρτης ανεβαίνει στην πολιτική κλίμακα της Γαλλίας με την πολεμική του δεινότητα πάνω απ' όλα. Μια πρώιμη σεκάνς παρουσιάζει την πολιορκία της Τουλόν το 1793 με εκπληκτική και γραφική λεπτομέρεια.

Ο Ρίντλει Σκοτ (Ο Μονομάχος), σύμφωνα με τον Guardian, στήνει ένα συναρπαστικό σκηνικό δράσης για το πρώτο μεγάλο επίτευγμα του Ναπολέοντα ως νεαρού πυροβολητή: την τολμηρή επίθεση κατά των Βρετανών στην Τουλόν το 1793, η οποία εδραίωσε τη φήμη του ως στρατηγικού μάστορα και μισητού των Άγγλων.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 158 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

*O σεναριογράφος Ντέιβιντ Σκάρπα είχε συνεργαστεί με τον Ρίντλει Σκοτ και στο "Όλα τα Λεφτά του Κόσμου"

Αίθουσα 3 στις 17.30 (με υπότιτλους) και στις 19.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 4 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 6 στις 16.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Ευχή - Wish"

Το φιλμ «Ευχή» είναι η νέα animation δημιουργία της Disney. Στην καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων του θρυλικού στούντιο, πρωταγωνιστούν η 17χρονη Άσα και η κατσίκα της, οι οποίες βρίσκουν μια κοσμική μπάλα που διαθέτει απεριόριστη ενέργεια. Έτσι, με μια ευχή της, η Άσα καταφέρνει να βρεθεί στον πλανήτη Γη. Εκεί, όμως, την περιμένει ο επικίνδυνος αντίπαλος βασιλιάς Μαγκνίφικο, ο οποίος απειλεί την κοινότητα της νεαρής ηρωίδας.

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Σενάριο: Jennifer Lee, Allison Moore & Chris Buck

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Aίθουσα 1 στις 20.15 καθημερινά και στις 22.45 καθημερινά πλην Παρασκευής

"Ο Δρόμος της Εξιλέωσης - Desperation Road"

Περιπετειώδες θρίλερ νουάρ Aμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Nadine Crocker με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθεσίας, Μελ Γκίμπσον και τον Garrett Hedlund.

Σενάριο: Michael Farris Smith

Παίζουν επίσης οι Willa Fitzgerald, Ryan Hurst, Kat Foster, Shiloh Fernandez, Pyper Braun, Ella Thomas.

Διάρκεια: 112 λεπτά

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ.

Διανομή από την Tanweer.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα φιλμ νουάρ που διαδραματίζεται σε μία έκρυθμη πόλη του Μισισιπή, όπου μία μητέρα και η μικρή της κόρη βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που διασταυρώνονται το ουίσκι, τα όπλα και η δίψα για εκδίκηση.

Μετά από την επταετή του φυλάκιση για φόνο, ο Ράσελ (Γκάρετ Χέντλαντ) πιστεύει ότι έχει εξοφλήσει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, αλλά τα αδέλφια του νεαρού άντρα που δολοφονήθηκε δεν έχουν την ίδια άποψη. Περιμένουν τη στιγμή που θα αποφυλακιστεί, διψασμένοι για αίμα και εκδίκηση. Λίγο πιο κάτω, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο προς τη Λουϊζιάνα, η Μέιμπεν (Γουίλα Φιτζέραλντ) και η μικρή της κόρη κάνουν οτοστόπ κάτω από τον ανελέητο ήλιο, με όλα τους τα υπάρχοντα σε μία σακούλα σκουπιδιών. Απεγνωσμένες και εξαντλημένες, ξοδεύουν το τελευταίο τους δολάριο σε ένα μοτέλ. Αλλά λίγο πριν το ξημέρωμα, η Μέιμπεν τρέχει στο σκοτάδι με ένα πιστόλι στο χέρι.

Ο σερίφης είναι νεκρός, ξαπλωμένος στο έδαφος με τους προβολείς του περιπολικού του να τον λούζουν στο φως. Όταν ο Ράσελ καταφθάνει στο σημείο, τα μάτια του νόμου δεν μπορούν παρά να στραφούν σε εκείνον, ειδικά με το όπλο που έχει χώσει για προστασία κάτω από το κάθισμα του φορτηγού. Με τις μοίρες τους να έρχονται σε σύγκρουση, ο Ράσελ πρέπει να αποφασίσει αν θα σώσει τον εαυτό του ή τη Μέιμπεν και το παιδί της.

Αίθουσα 2 στις 18.45 και στις 22.00 καθημερινά

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes - Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών"

Πρίκουελ του επιτυχημένου δυστοπικού περιπετειώδους θρίλερ «The Hunger Games» όπου είχε παίξει η Τζένιφερ Λώρενς.

Tα φιλμ "The Hunger Games" βασίζονται στα βιβλία της Suzanne Collins. Το σενάριο έχει ως επίκεντρο τη ζωή της Katniss Everdeen, μιας νεαρής κοπέλας που ζει σε έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι υποβάλλονται σε έναν αγώνα επιβίωσης, ο οποίος διοργανώνεται από την κυβέρνηση των πλουσίων, γνωστή και ως “Capitol”. Στο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς ο νεαρός Σνόου (Tom Blyth) είναι η τελευταία ελπίδα για την κάποτε περήφανη και τώρα ξεπεσμένη οικογένεια Σνόου σε μία μεταπολεμική Κάπιτολ. Με τα προς το ζην του οριακά επαρκή, ο Σνόου δέχεται απρόθυμα τον ρόλο του μέντορα της Λούσι Γκρέι Μπέιρντ (η Rachel Zegler του «West side story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ) από την φτωχή Περιοχή 12 στους 10ους Αγώνες Πείνας.

Με την γοητεία της Λούσι Γκρέι να αιχμαλωτίζει το κοινό της Πάνεμ, ο Σνόου βλέπει την ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα και των δύο. Ενώνεται με εκείνη προκειμένου να ανατρέψει τις πιθανότητες υπέρ τους. Πολεμώντας με το ένστικτό του τόσο για το καλό όσο και για το κακό, ο Σνόου ξεκινά έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει αηδόνι… ή φίδι.

Η διάρκεια της καινούριας ταινίας είναι 157 λεπτά.

Παίζουν εκτός των Τομ Μπλάιθ και Ρέιτσελ Ζέγκλερ, και οι Πίτερ Ντίνκλατζ, Χάντερ Σάφερ, Βαϊόλα Ντέιβις, Kjell Brutscheidt, Τζέισον Σουόρτσμαν, κ.α.

Σενάριο: Μάικλ Λέσλι, Μάικλ Αρντ.

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ.

Η ταινία στο ξεκίνημα της σε 103 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 20.298 εισιτήρια και πήρε την 1η θέση στο box office.

Στο εξωτερικό οι έως τώρα εισπράξεις είναι στα 106,1 εκατ. δολάρια.

 

Aίθουσα 8 στις 19.40 καθημερινά

"The Marvels"

H νέα ταινία της Μάρβελ που απευθύνεται στους λάτρεις των υπερηρώων, είναι καλογυρισμένη, έχει χιούμορ, έχει γυναικεία ματιά, έως και το "Memory" με τη φωνή της Μπάρμπρα Στρέιζαντ σε μία από τις καλύτερες σκηνές της. Ωστόσο δεν μπόρεσε τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα προβολής της να κάνει τον εισπρακτικό θόρυβο και επιτυχία που σχεδόν κάθε ταινία της Μάρβελ κατορθώνει. Πολύς λόγος γίνεται μήπως κούρασαν το κοινό οι συνεχείς ταινίες με υπερήρωες.

Οι περιπέτειες της Κάρολ Ντάνβερς, δηλαδή της Captain Marvel (στο ρόλο & πάλι η τιμημένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον), που την είδαμε στην 1η ταινία του 2019, συνεχίζονται λοιπόν στο φιλόδοξο αυτό σίκουελ του "Captain Marvel" όπου ενώνονται τα σύμπαντα των σειρών "WandaVision" και "Ms. Marvel", καθώς οι υπερηρωίδες που εμφανίζονται στα τρία έργα συμπρωταγωνιστούν εδώ. Πιο συγκεκριμένα, η Captain Marvel θα πρέπει να συμμαχήσει με την Captain Monica Rambeau (Τεϊνόα Πάρις) αλλά και τη Ms. Marvel (Ιμάν Βελάνι), όταν εντελώς ανεξήγητα αρχίζουν να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους και να τηλεμεταφέρονται σε διαφορετικούς κόσμους.

Από τα αξιοσημείωτα της νέας ταινίας που έχει σκηνοθετήσει η Αφροαμερικανίδα Νia DaCosta είναι πως επιστρέφει στον χαρακτηριστικό ρόλο του Νικ Φιούρι, ο αγαπητός Αφροαμερικανός ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Παραγωγή: Κέβιν Φέιγκ

Διανομή από την Feelgood.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Oι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας σε 2 εβδομάδες προβολής έχουν φτάσει τα 163 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει μέρχι στιγμής 30.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 8 στις 21.45 καθημερινά

"Μίλα μου - Talk to Me"

Φιλμ τρόμου που έχουν σκηνοθετήσει τα δίδυμα αδέλφια Danny Philippou και Michael Philippou από την Αυστραλία, και έχει ήδη αποτελέσει μεγάλη επιτυχία στο box office έχοντας ξεπεράσει τα 91,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ενώ έχει στοιχίσει μόλις 4,5 εκατ.

Μάλιστα ήδη είναι στα σκαριά το sequel. Η ταινία διανομής από τη Neo Films, είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Sundance Film Festival 2023 στη Γιούτα. Έχει χαρακτηριστεί ως ένα σοκαριστικό φιλμ & ως η «πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας».

Πρόκειται για το ντεμπούτο των Ελληνοαυστραλών δίδυμων Φιλίππου, με καταγωγή & από Κύπρο, γνωστών από το κανάλι RackaRacka στο YouTube.

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Παίζουν οι: Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley, Alexandra Jensen.

Σε 3 εβδομάδες προβολής στις Ελληνικές αίθουσες, το φιλμ έχει κόψει 35.445 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Αίθουσα 1 στις 22.45 μόνο την Παρασκευή 24/11

«Arte Povera»

Ντοκιμαντέρ γύρω από τη δημιουργία του ομώνυμου άλμπουμ του Beats Pliz. Η σύλληψη και ηχογράφηση του άλμπουμ Arte Povera από τον Φώτη Γεωργιάδη, aka Beats Pliz, το οποίο προσπαθεί να συνδυάσει κλασική μουσική και ραπ. Όπως διαβάσαμε, ο Beats Pliz είναι ο ιθύνων νους πίσω από το πρώτο ελληνικό συμφωνικό ραπ άλμπουμ, το «Arte Povera». Ο παραγωγός αυτός από τη Θεσσαλονίκη ανέβασε επί σκηνής στο θέατρο του Λυκαβηττού, έγχορδα, πνευστά, χορωδία και την αφρόκρεμα του ελληνικού ραπ, για να παίξει ζωντανά το πολυσυζητημένο άλμπουμ Αrte Povera, και 6.000 άνθρωποι ήταν εκεί και τον αποθέωσαν.

Μία ταινία για τους μουσικόφιλους και όχι μόνο.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Η ταινία είχε μία ικανοποιητική προσέλευση θεατών στις αίθουσες.

Αίθουσα 1 στις 16.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 18.15 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι; - Le Petit Nicolas: Qu’est-ce qu’on Attend Pour Etre Heureux?"

Η ταινία κινουμένων σχεδίων των Αμαντίν Φρεντόν, Μπενζαμάν Μασούμπρ παρουσιάζει το πώς γεννήθηκε ο αγαπημένος παιδικός ήρωας Μικρός Νικόλας σε παραδοσιακό, πανέμορφο, δισδιάστατο κινούμενο σχέδιο. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Με φόντο το Παρίσι, κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτη και το Σεν Ζερμέν, οι Ζαν-Ζακ Σανπέ ή Σεμπέ και Ρενέ Γκοσινί σκαρφίζονται το μικρό Νικόλα, ένα γεμάτο ενέργεια αγόρι που περνάει το χρόνο του κάνοντας σκανταλιές, παίζοντας με τους φίλους του και παίρνοντας πολύτιμα μαθήματα ζωής. Καθώς οι ιστορίες του παίρνουν σάρκα και οστά, ο ήρωας τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει τα πάντα για εκείνους, για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.

Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί, ο Ζαν-Ζακ Σανπέ (1932-2022) και ο Ρενέ Γκοσινί (1926-1977), οι υπέροχοι αυτοί σκιτσογράφοι δίνουν πνοή σε ένα μικρό σκανταλιάρικο αγόρι, τον χαριτωμένο μικρό Νικόλα. Μια επεισοδιακή ζωή γεμάτη παιχνίδι, φίλους, καλαμπούρια, τιμωρίες, πολύτιμα μαθήματα και διαφωνίες απλώνεται μπροστά στον Μικρό Νικόλα.

Παραγωγή: Κριστέλ Χένον, Αντριάν Πολιτόφσκι, Ατόν Σουμάχ

Σκηνοθεσία: Αμαντίν Φρεντόν, Μπενζαμάν Μασούμπρ

Σενάριο: Αν Γκοσινί, Μισέλ Φεσιέρ, Μπενζαμάν Μασούμπρ

Μουσική: Λουντοβίκ Μπουρς

Διάρκεια: 82 λεπτά

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Όπως διαβάσαμε, οι δημιουργοί της ταινίας πρόλαβαν και παρουσίασαν το τελειωμένο φιλμ στον Ζαν-Ζακ Σανπέ - Jean-Jacques Sempé λίγο πριν φύγει από τη ζωή και εκείνος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Στην πρωτότυπη στη γαλλική γλώσσα ταινία, δανείζουν τις φωνές τους οι Σιμόν Φάλιου, Λοράν Λαφίτ, Αλέν Σαμπά και Κουέντιν Φορ.

Στην μεταγλώττιση στα ελληνικά δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Μάριαν Κυπριανού, Γιώργος Ευαγόρου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει κόψει κοντά 8.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 16.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.30 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Trolls Band Together - Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα"

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ (& μεγάλης εμπορικής επιτυχίας), η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Σε σκηνοθεσία των Γουολτ Ντορν, Τιμ Χάιτς από την DreamWorks Animation.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία έχει "σκίσει" στο εγχώριο box office και σε 3 εβδομάδες προβολής κοντεύει τα 65.000 εισιτήρια.

Καλό ξεκίνημα έκανε η ταινία και στο εξωτερικό με τις εισπράξεις σε ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο ήδη να φτάνουν τα 111,2 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 17.15 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Paw Patrol The Mighty Movie – Η Σούπερ Ταινία»

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Cal Brunker.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Οι διεθνείς εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει τα 192,5 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo. Στη χώρα μας η ταινία σε 6 εβδομάδες προβολής πλησιάζει τα 70.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 2 στις 16.40 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Big Trip 2: Special Delivery - Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι"

Ξεκαρδιστική περιπέτεια ανιμέισον από τη Ρωσία και την Ουγγαρία, παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Natalya Nilova & σενάριο: Vasiliy Rovenskiy & Pavel Vinogradov.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Τάκης Σακελλαρίου, Χρήστος Λαγκούσης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Μυρτώ Ναούμ.

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ. Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού - ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους - άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς!

Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους…

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil