Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ντάνι Γκλόβερ ως Άγιος Βασίλης στη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία της Ντίσνει, "The Naughty Nine"

Ο Ντάνι Γκλόβερ ως Άγιος Βασίλης στη νέα...

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου 2023 στο κανάλι της Ντίσνει

To στούντιο της Disney έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας χριστουγεννιάτικης κωμωδίας με τίτλο «The Naughty Nine - Οι Άτακτοι Εννιά», στην οποία πρωταγωνιστεί μία ομάδα «άτακτων» παιδιών που θα προσπαθήσουν να μπουν παράνομα στο χωριό του Αγ. Βασίλη.

Η ταινία ακολουθεί τον 10χρονο Άντι, ο οποίος ανακαλύπτει ανήμερα των Χριστουγέννων ότι είναι στη λίστα με τα «άτακτα παιδιά». Για αυτό το λόγο συγκεντρώνει άλλους εvvέα «άτακτους» φίλους για να ταξιδέψουν μέχρι τον Βόρειο Πόλο και να πάρουν τα δώρα που τους αξίζουν.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Alberto Belli. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο 14χρονος Winslow Fegley (Lyle, Lyle, Crocodile) και οι Camila Rodriguez, Anthony Joo, Imogen Cohen, Clara Stack, Deric McCabe, Ayden Elijah, Madilyn Kellam, Derek Theler καθώς και ο 77χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός Danny Glover των ταινιών «Φονικό Όπλο» που το 2018 τον είχαμε δει και πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «The Old Man and the Gun» του Ντέιβιντ Λόουερι. Ο συμπαθής Ντάνι Γκλόβερ υποδύεται στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου 2023, λίγο πριν τη Γιορτή των Ευχαριστιών στο Disney Channel, τον Άγιο Βασίλη.

Το σενάριο της ταινίας είναι των Jed Elinoff και Scott Thomas.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ο Ντάνι Γκλόβερ με τους Τομ Γουέιτς, Ρόμ...

Ο Ντάνι Γκλόβερ με τους Τομ Γουέιτς, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λόουερι του "The Old Man and the Gun".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture