Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Βραβείο στην ηθοποιό Έμμα Στόουν θα απονεμηθεί από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς

Βραβείο στην ηθοποιό Έμμα Στόουν θα απον...

Θα τιμηθεί με το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής - Desert Palm Achievement Award για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things»

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Έμμα Στόουν θα τιμηθεί όπως έγινε γνωστό, από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς με το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής (Desert Palm Achievement Award) για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things». Η ταινία του Λάνθιμου όπου παίζει και Μαρκ Ράφαλο, κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τιμημένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «La la land» το 2017,  θα λάβει το βραβείο στις 4 Ιανουαρίου 2024 σε τελετή, στο Συνεδριακό Κέντρο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.

«Ή Έμμα Στόουν συνεχίζει να ασκεί επιρροή ως μία από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς αυτής της γενιάς, οι ερμηνείες της είναι πάντα εξαιρετικές ανεξάρτητα από τον ρόλο. Στην πιο πρόφατη της ταινία «Poor Things», η Έμμα αποδίδει φλογερή ένταση και χαρακτήρα που οδηγεί στην απελευθέρωση» δήλωσε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, Nachhattar Singh Chandi.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς θα βραβευθούν επίσης το καστ και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Killers of the Flower Moon», Μάρτιν Σκορσέζε.

Η ταινία "Poor Things" αναμένεται την Πρωτοχρονιά του 2024 στις Ελληνικές αίθουσες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture