Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Παναχαϊκή 2-2 στον Τηλυκράτη, επιβεβαιώνει την βελτίωσή της

Η Παναχαϊκή 2-2 στον Τηλυκράτη, επιβεβαι...

Super League 2

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Παναχαϊκή στην Λευκάδα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Τηλυκράτη, σε ενα ακομα καλό παιχνίδι με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο της για τη Super League 2

Στο 27′ λεπτό ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ, όταν από κάθετη μπαλιά του Ντοναλτόνι, η μπάλα έφτασε στον Κόκκορη, ο οποίος πέρασε και τον Κολοβούρη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

 

Διαβάστε στο sportin.gr

Στο 62′ λεπτό  ο Πατρινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή και ισοφάρισε τον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα στο β' μέρος κατάφεραν να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκόρ, αφού ο Κόκκορης με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 79′ λεπτό, έβαλε και πάλι οδηγό στον αγώνα τον Τηλυκράτη.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να αντιδράσει ξανά στο τέρμα των γηπεδούχων, αφού και πάλι ο Πατρινός που αποδείχθηκε σε "χρυσή αλλαγή" του Τάτση, μετά από φάουλ του Αποστολόπουλου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή για το 2-2.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. Παντζιαράς) : Τσελέπης, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Κλ. Τόσκα (69′ Ρίβας), Ζδράβος, Μπούμπας (63′ Σπανουδάκης), Τεγούσης, Μπελεβώνης (84′ Περιστέρης), Κόκκορης (84′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι (84′ Γκουντρουμπής)

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης) : Κολοβούρης, Α. Τόσκα (59′ Πατρινός), Παραστατίδης (46′ Ντε Ολιβέιρα), Καραγιάννης, Γκανσιέρ (80′ Ιατρούδης) Νάστος, Μπάρετ, Λοτέν (46′ Μούλντερ), Μασούρας, Χριστόπουλος, Αλίμπε (46′ Αποστολόπουλος)

 

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports