Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Παναχαϊκή - “Ι. Κρητικός”: Ανακοίνωση με ερωτήματα προς τους μετόχους

Παναχαϊκή - “Ι. Κρητικός”: Ανακοίνωση με...

“Τέρμα ο διασυρμός, πλέον η υπομονή μας τελείωσε”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Φίλων Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρητικός" αναφέρει:
Προς Διοίκηση και μετόχους ΠΑΕ Παναχαϊκής
Δεν εκπλήσσει κανέναν η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας. Ήταν κάτι που όλοι το προβλέπαμε, εσείς δεν μπορούσατε; Ακόμα κι αν είχατε ως στόχο μόνο την παραμονή, με την αιτιολογία των χρεών, πιστέψατε πραγματικά ότι έτσι όπως στήθηκε η ομάδα είχε ελπίδες; Φταίει μάλλον ότι ζούμε σε διαφορετικό πλανήτη ή καλύτερα, σε διαφορετική ήπειρο.
Κάποιες παρατηρήσεις με αφορμή τη συνέντευξη Μπέιλι:
α) Το να επικοινωνούν με τον κόσμο οι χρηματοδότες της ομάδας μια φορά τον χρόνο και αν, δεν είναι κατανοητό ούτε μπορεί να προκαλέσει καλοπροαίρετους συνειρμούς με δεδομένη τη φθίνουσα κατάσταση.
β) Ειπώθηκε ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στους περσινούς συνεργάτες. Τότε γιατί αυτοί αλλάχθηκαν;
γ) Παρουσιάστηκε η περσινή κατάσταση περίπου ειδυλλιακά σε σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα. Ότι δηλαδή λόγω των προσφυγών που έσκαγαν αναγκαστικά έγινε αλλαγή στόχων. Ο κύριος Μπέιλι είπε ότι επικοινωνούσε και ήταν κοντά στην ομάδα και τους παίκτες. Τότε θα ήξερε ότι πολλοί παίκτες αντιμετώπιζαν άμεσα βιοποριστικά προβλήματα που προσπάθησαν οι φίλαθλοι όσο μπορούσαν να απαλύνουν. Τι έλεγε στους παίκτες αφού ήταν κοντά τους; Για να μην πούμε για την αφαίρεση βαθμών κάθε τόσο που διέσυρε την ομάδα.
δ) Εφόσον όπως είπε βλέπουν την ομάδα με επενδυτική προοπτική σε βάθος χρόνου πώς ωφελεί όλος αυτός ο διασυρμός τα σχέδιά τους;
ε) Άφησε να εννοηθεί ότι ο υποβιβασμός δεν είναι εκτός των πλάνων τους και δεν θα τους απομακρύνει από την ομάδα. Καταρχάς τον προτρέπουμε να κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην συμβεί κάτι τέτοιο και καλό είναι να μην το ξαναπεί. Κατά δεύτερον πως μπορεί να έχει διασφαλίσει την παραμονή τους μελλοντικά σε τέτοιο ενδεχόμενο αφού τον λόγο θα έχει η Ερασιτεχνική; Αν υπάρξει μια δελεαστική πρόταση για την ομάδα και με δεδομένο ότι αυτοί έχουν κάνει κάποιες ξεχρεώσεις πως διασφαλίζεται η επένδυσή τους μέχρι τώρα;
στ) Αναγνωρίζουμε οτι εχετε βάλει χρήματα αλλά από που προκύπτουν τα εκατομμύρια που λέτε. Και εν πάση περιπτώσει κάντε έναν ισολογισμό με νούμερα συγκεκριμένα να δούμε έσοδα έξοδα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports