Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Σάττι: Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες

Μαρίνα Σάττι: Χαίρομαι που μου ανατέθηκε...

"Βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια"

Την πρώτη της συνέντευξη αφού η ΕΡΤ αποφάσισε να της αναθέσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision έδωσε η Μαρίνα Σάττι.

Και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου – κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια», απάντησε η Μαρίνα Σάττι όταν ρωτήθηκε αν έχει άγχος που θα βρεθεί στη Eurovision.

 Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο Στούντιο 4 με φόντο την Ακρόπολη και αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι εκείνη επιλέχθηκε να είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα γίνει στο Μάλμε. Και τι της απάντησε: «Ok, let’s do it»

«Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη. Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες.Βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια.

 Ο ανθοπώλης μου είπε τι ωραία που τα είπα σε μια συνέντευξη. Χρειαζόμουν αυτή την αγάπη», είπε η Μαρίνα Σάττι για τις πρώτες αντιδράσεις από την επιλογή της.

Για το πώς φαντάζεται η ίδια την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight