Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γολγοθάς του 25χρονου πατρινού, Γιάννη Ασλανίδη- Η κατάστασή του 14 μήνες μετά το τροχαίο στη Μίνι Περιμετρική- Η έκκληση για βοήθεια

Ο Γολγοθάς του 25χρονου πατρινού, Γιάννη...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα

Καθημερινή μάχη δίνει ο πατρινός Γιάννης Ασλανίδης 14 μήνες μετά από το τροχαίο που είχε στη μίνι περιμετρική της Πάτρας.

Ο 25χρονος που είναι μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και αθλητής του Τάε Κβον Ντο, μετά από τρεις μήνες παραμονής στο νοσοκομείο του Ρίου, και επτά μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η μητέρα του Διονυσία, «πλέον βρισκόμαστε σε κέντρο αποκατάστασης. Ο Γιάννης πήρε ισχυρά μικρόβια κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική, στο νοσοκομείο του Ρίου τα οποία καταπολεμήθηκαν επί 7 μήνες που βρισκόμασταν στο ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας)  καθώς είναι μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο φυσίατρος έδωσε κάποιες παρατάσεις παραμονής όμως πλέον η οικονομική κάλυψη της κατάστασης είναι  ιδιαίτερα δύσκολη. Η ασφάλεια του καλύπτει τα μισά έξοδα και τα υπόλοιπα εμείς. Το κόστος είναι τεράστιο καθώς ο Γιάννης λόγω κάποιου μικροβίου έπρεπε να μένει σε μονόκλινο δωμάτιο και η αεροπορία καλύπτει δίκλινο- τρίκλινο.  Τα χρήματα που απαιτούνται και καταβάλλουμε εμείς, πέρα από αυτά που δίνει η Αεροπορία και είναι τα μισά, είναι πολλά,  είναι 5.800 το μήνα. Στη συνέχεια αν η αεροπορία σταματήσει να καλύπτει έξοδα, θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε μόνοι μας στο κόστος. Σκοπεύουμε να απευθυνθούμε και στον Υπουργό και αναμένουμε να δούμε τι μπορεί να γίνει με το Γιάννη και τι έξοδα μπορούν να καλυφθούν».

Όπως εξηγεί  ο πατέρας του Θύμιος,  «ο Γολγοθάς για το παιδί μου ξεκίνησε πέρσι, στις 27 Αυγούστου. Έμεινε για 100 μέρες στο νοσοκομείο του Ρίου. Πλέον αρχίζει και έχει μία βελτίωση και με τα κιλά του και πρέπει να αποκτήσει μυϊκό ιστό για να έχει κινητικότητα. Ο Γιάννης έχει πλήρη συνείδηση, αντιλαμβάνεται τα πάντα. Μόνο με τις θεραπείες θα αποκτήσει μυϊκή δύναμη, είμαστε στην αρχή».

Με δεδομένη την κατάσταση η οικογένειά του κάνει έκκληση για βοήθεια μέσα από μία ανάρτησή στα social media έτσι ώστε όποιος μπορεί να ενισχύσει τον Γιάννη κάνοντας κατάθεση χρημάτων με  την αναγραφή «για δωρεά για ιατρικούς λόγους». 

Διαβάστε στο sportin.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις