Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η στιγμή του τροχαίου - Το αυτοκίνητο του Παντελή καρφώθηκε στην κολώνα - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η στιγμή του τροχαίου - Το αυτοκίνητο το...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας είναι αδιάψευστος μάρτυρας της σφοδρότητας με την οποία το όχημα που οδηγούσε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ηρώων Πολυτεχνείου ο 26χρονος Παντελής Καρέλης, προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και δίπλωσε πάνω της.

Το όχημα που οδηγούσε γύρω στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας ο Παντελής φαίνεται να κινείται επί της Ηρ. Πολυτεχνείου, στο ρεύμα από Πάτρα προς Ρίο, όταν στο ύψος της οδού Αμερικής, αυτό χτυπά στο πεζοδρόμιο και σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα την βίαια ακινητοποίηση και ακόμη περιστροφή του γύρω από αυτήν.

Το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε. Ο Παντελής τραυματίστηκε σοβαρά. Ακόμη και οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκε να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τον 26χρονο. Λίγο αργότερα ό άτυχος νέος έχασε τη ζωή του.

Η ασταμάτητη βροχή καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το ενδεχόμενο το όχημα να άλλαξε στιγμιαία πορεία εξαιτίας των βρόχινων νερών που συνήθως λιμνάζουν στο σημείο που κατεγράφη το τροχαίο, εξετάζονται ως προς τα αίτια που ενδεχομένως συνέβαλαν στην τραγική κατάληξη. Είναι εξάλλου γνωστό στους οδηγούς, πως ένα όχημα αλλάζει απότομα συμπεριφορά αν ξαφνικά οι ρόδες του βρεθούν σε λιμνάζοντα νερά.

Διαβάστε στο sportin.gr

Το όχημα ακινητοποιείται βιαίως πάνω στην κολώνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις