Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δίδυμο απατεώνων πλησιάζει ανθρώπους που μαζεύουν ελιές και τους εξαπατά

Πάτρα: Δίδυμο απατεώνων πλησιάζει ανθρώπ...

Δυο περιστατικά στα Δεμένικα

Συναγερμός έχει σημάνει στα προάστια των Πατρών για δίδυμο απατεώνων που βρήκε νέο κόλπο για να αρπάζει χρήματα από τα ανυποψίαστα θύματά του, προσεγγίζοντας ανθρώπους που αυτή την περίοδο βρίσκονται στα λιοστάσια.

Μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο χτύπησαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στα Δεμένικα, και μάλιστα στόχοι τους ήταν κάτοικοι της περιοχής που μάζευαν ελιές. «Πλησίασαν τον ξάδελφό μου και του είπαν πως ο γιος του, τους τράκαρε και μετά το τρακάρισμα χτύπησε τον έναν με γροθιά στο πρόσωπο» δηλώνει στην εφημερίδα «Γνώμη» κάτοικος των Δεμενίκων.

Και οι δύο άνδρες φώναζαν μέσα στο λιοστάσι προκαλώντας το υποψήφιο θύμα τους να τους δώσει 500 ευρώ γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο γιος του θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα. Ευτυχώς έπεσαν σε «διαβασμένο» ο οποίος αμέσως επικοινώνησε με το παιδί του. Και φυσικά όταν έμαθε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, τα ’βαλε με τους δύο απατεώνες οι οποίοι άρχισαν να μασούν τα λόγια τους και να αποχωρούν επιταχύνοντας φοβούμενοι φυσικά την άφιξη αστυνομικών. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουν «χτυπήσει» και σε άλλες περιοχές και κάποιος…να την πάτησε!

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ενημερωθεί για την δράση του συγκεκριμένου διδύμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις