Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στα κόλπα του Λημνιού;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πώς θα αντιδράσει ο Ν...

Κάνε ότι κοιμάσαι, σήμερα στις 21:45 στην ΕΡΤ1

Κάνε ότι κοιμάσαι, Eπεισόδιο 19 – Η οικειοθελής παράδοση του Λημνιού και η ομολογία του για την εκτέλεση των δύο αντρών εκπλήσσει την Άννα, αλλά ο Ίσσαρης πιστεύει ότι αναγκάστηκε, έχοντας παρακολουθήσει τις συνομιλίες της με κοριό.

 Η Δέσποινα ζητάει από τον Νικόλα να πει ψέματα στην Αστυνομία ότι η Πέρσα είχε με τον άντρα της παράνομη σχέση. Η άρνηση του Νικόλα να βοηθήσει, απομακρύνει τον Κάσδαγλη.

Ο Νικόλας καταθέτει και εξηγεί για ποιο λόγο ακολούθησε τον Λημνιό και κατέγραψε την πράξη του με το κινητό. Η Άννα δεν μπορεί να επιμείνει λόγω των εντυπώσεων που θα προκαλέσει η είδηση ότι ο Λημνιός την παγίδεψσε με κοριό για να υποκλέπτει τις απόρρητες συνομιλίες της.

Ο Σταματάκης αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός με την Δέσποινα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα την αφήσει να πάει πουθενά με τον εραστή της. Την απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο εναντίον της, και η Δέσποινα ζητάει τη βοήθεια του υπεύθυνου ασφαλείας και της Δάφνης για να τον λογικέψουν.

Ο Νικόλας κατηγορεί τον Ίκαρο για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Λημνιού. Ο Μάκης δέχεται να δουλέψει για τον συνεργάτη του Ίκαρου και υπόγειο εχθρό του, επιδιώκοντας να μάθει πληροφορίες για την υπόθεση του Λημνιού.

Ο Λάκης βρίσκει την στρίπερ με την οποία τον τράβηξαν φωτογραφίες και την εκβιάζει να του πει την αλήθεια. Ποιος του έστησε την παγίδα και γιατί τον φοβάται η κοπέλα; Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στα κόλπα του Λημνιού;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight