Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Οι κλόουν δίχως σύνορα κάνουν στάση στην Τριών Ναυάρχων και ενώνουν όλα τα παιδιά της πόλης

Πάτρα: Οι κλόουν δίχως σύνορα κάνουν στά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μία εθελοντική ομάδα καλλιτεχνών – κλόουν που πηγαίνουν σε κάθε γωνία του πλανήτη όπου υπάρχουν παιδιά που ζουν σε καταστάσεις πολέμου, φτώχιας και δυστυχίας

Χαμόγελα στα προσφυγόπουλα αλλά και σε όλα τα παιδιά της πόλης θα χαρίσουν οι κλόουν χωρίς σύνορα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Οι κλόουν χωρίς σύνορα είναι μια εθελοντική ομάδα καλλιτεχνών – κλόουν που πηγαίνουν σε κάθε γωνία του πλανήτη όπου υπάρχουν παιδιά που ζουν σε καταστάσεις πολέμου, φτώχιας και δυστυχίας. 

Όπως αναφέρει η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών, που μας προσκαλεί στην εκδήλωση «ένα παιδικό χαμόγελο είναι αντίδοτο στο σκοτάδι της αγριότητας και της βαρβαρότητας που βιώνουν τα θύματα της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη. Το Σάββατο το πρωί τα παιδιά ΟΛΑ, τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν την ευκαιρία να βρεθούν, να παίξουν, να γελάσουν παρέα. Σάββατο 11/11/2023 ώρα 11:00 στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων & Ιωάννου Βλάχου».

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας, Νίκος Παπαγεωργίου, «αυτή η δράση είναι μία από τις δράσεις που κάνουμε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με τη μνήμη στραμμένη στα χιλιάδες παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ή έμειναν ορφανά. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε διοργανώσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις ενώ αναμένεται να γίνουν και επισκέψεις σχολείων στο χώρο μας. Σε αυτές αναλύονται διάφορα θέματα όπως η προσφυγιά. Σε αυτό το ίδιο πλαίσιο γίνεται και η εκδήλωση του Σαββάτου με σκοπό να παίξουν μαζί προσφυγόπουλα και ελληνόπουλα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture