Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 26/10 κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η ταινία "Άκου Ποιος Μιλάει" με τον Μελέτη Ηλία

Στις 26/10 κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες ...

Στην ταινία του Θοδωρή Νιάρχου παίζουν και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Κατσαρίνη, κ.α.

H Eλληνική ταινία με τίτλο «Άκου Ποιος Μιλάει» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Νιάρχου με πρωταγωνιστή τον Μελέτη Ηλία που τη φετινή περίοδο βλέπουμε στο σήριαλ του Alpha, «Το Προξενιό της Ιουλίας», θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου 2023.

Πρόκειται για μία νέα κωμωδία, με στοιχεία της καθημερινότητας που όλοι θα αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον…Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

Με εντυπωσιακό cast, με συναισθήματα που ακροβατούν ανάμεσα στο γέλιο και στη συγκίνηση, με πολλές κωμικές καταστάσεις γνώριμες στους περισσότερους από εμάς, η ταινία «Άκου Ποιος Μιλάει» έρχεται να μας θυμίσει πως τελικά η ζωή είναι απλή. Αλλά και πολύ χαρούμενη!

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νιάρχος

Πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Ξανθή Γεωργίου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Κατσαρίνη, Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Βαλάσης, Λευτέρης Μητσόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Απέργης, Σάκης Νταντούλας, Στέργιος Αντούλας και η Αποστολία Ζώη.

Παραγωγή: Filmethod Productions

Διανομή: GD Plus Productions.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.  

Eπιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture