Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ανακοίνωση ΠΕΑΚ, αλλά για την «ταμπακέρα» κιχ...

Παραβίαση κανόνων

Παραβίαση κανόνων

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Εκκενώθηκε η εγκατάσταση

Η διοίκηση του ΠΕΑΚ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportin.gr για το πρωτοφανές επεισόδιο το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Πεπανός».

Εκει δηλαδή, όπου παρενέβη η Αστυνομία και εκκένωσε το κολυμβητήριο (!!) πριν την έναρξη του αγώνα της ΝΕΠ στην Α1 πόλο γυναικών, καθώς με απόφαση του υπουργού -λόγω θεμάτων πυρασφάλειας- οι αγώνες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε στο sportin.gr

Μάλιστα και στο προηγούμενο παιχνίδι της ΝΕΠ υπήρχαν θεατές!

Η ανακοίνωση του ΠΕΑΚ Πάτρας:

«Η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚ Πατρών, από την αρχή της θητείας της έδωσε προτεραιότητα στο ζήτημα της ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων για τις οποίες έχει την ευθύνη, μετά από τις ρητές εντολές του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας για τον Αθλητισμό Γιάννη Βρούτση.
Με άμεση παρέμβαση του προέδρου του ΠΕΑΚ Γιώργου Αντωνόπουλου και των μελών της νέας διοίκησης, η πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, επαναπροσδιόρισε με αυστηρότερα κριτήρια τους όρους ασφάλειας των αθλητικών εγκαταστάσεων και ζήτησε την προσαρμογή όλων των υποδομών σε αυτά. Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή ασφαλής παρουσία αθλητών και θεατών σε όλους τους χώρους.
Η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚ Πατρών κάνει τα πάντα ώστε όλοι οι όροι ασφαλείας να πληρούνται απόλυτα κατά το γράμμα του νόμου. Γίνονται προσπάθειες τόσο από τις υπηρεσίες που εμπλέκονται, όσο και από τη διοίκηση αυτό να συμβεί το ταχύτερο δυνατό. Βιαστικές κριτικές και συμπεράσματα, δεν ωφελούν στο χώρο του τοπικού Αθλητισμού, που τον αγαπάμε και που γνωριζόμαστε όλοι αρκετά».

Ούτε λέξη για την "ταμπακέρα", το πως βρέθηκαν θεατές (από τις ανοιχτές θύρες προφανώς) και την παρέμβαση της Αστυνομίας...

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports