Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

ΧΑΜΟΣ: Η αστυνομία εκκένωσε το "Πεπανός", για την προστασία του κόσμου!

φωτ. αρχείου

φωτ. αρχείου

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Υπήρχαν θεατές στο παιχνίδι της ΝΕΠ με τον Πανιώνιο παρά την ρητή απαγόρευση

Χαμός έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός της Πάτρας, όπου παρενέβη η Αστυνομία πριν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, ΝΕΠ - Πανιώνιος.

Ζητήθηκε η εκκένωση του κολυμβητήριου, καθώς με απόφαση του Υφυπουργού, όλα τα ματς στο Πεπανός, μα και στο Κουκούλι και στο Τόφαλος διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, αφού καμία εγκατάσταση δεν έχει άδεια πυρασφάλειας.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Η Αστυνομία ίσως κλήθηκε πιθανώς ύστερα από καταγγελία, καθώς και στο προηγούμενο ματς της ΝΕΠ υπήρχε κόσμος (!!) στην κερκίδα...

Επικράτησε ένταση και πολλές διαμαρτυρίες από τους θεατές που δεν ήθελαν να αποχωρήσουν. Τελικά ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Και βέβαια εγείρονται ερωτηματικά τόσο ενδεχομένως για τη διοίκηση της ΝΕΠ όσο κυρίως όμως για την διοίκηση του ΠΕΑΚ, που αγνόησε για μια δεύτερη φορά τους ισχύοντες νόμους και επέτρεψε την είσοδο των φιλάθλων, εις βάρος των κανόνων δημόσιας ασφάλειας.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Πανιώνιος επιστρέφει με νίκη από την Πάτρα. Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου επικράτησε με 12-6 της ΝΕΠ στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός της Πάτρας, σε ένα παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες μόνο στην πρώτη περίοδο της συνάντησης. Στη συνέχεια τα κορίτσια του Πανιωνίου πήραν σταδιακή διαφορά και επικράτησαν εύκολα της αντιπάλου.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 1-3.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Προδρομίτη, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 1, Μαρία Μπαλατσά 3, Ζαφειράκη, Μπινιάρη, Μοίραλη 2, Λιαπάκη, Τύχινα, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Λαμπάτου, Αναστασίου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Σταυρίδη, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 3, Ελένη Πάτερου 3, Δήμητρα Παπαναστασίου 2, Δουλή 3, Κάτσιου, Μουζή, Καραγιάννη 1.
Διαιτητές: Χρονόπουλος, Κόκκινος
Αλυτάρχης: Κίμωνας Τασιόπουλος

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports