Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Στην Αμβέρσα για την Ολυμπιακή πρόκριση Ηλιόπουλος και Μεσίρη

Στην Αμβέρσα για την Ολυμπιακή πρόκριση ...

Τα δυο πατρινόπουλα θα διεκδικήσουν τα πολυπόθητα εισιτήρια για το «Παρίσι 2024»

Ο δρόμος της Ολυμπιακής πρόκρισης περνά από την Αμβέρσα για τις Εθνικές ομάδες της ενόργανης γυμναστικής, που θα διεκδικήσουν τα πολυπόθητα εισιτήρια για το «Παρίσι 2024» μέσα από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της βελγικής πόλης, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.
Με το εθνόσημο θα αγωνιστούν οι Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Στέφανος Τσολακίδης στους άνδρες και οι Αθανασία Μεσίρη, Ελβίρα Κατσάλη, Μαγδαληνή Τσιώρη στις γυναίκες, που απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στην Αμβέρσα χάρη στις διακρίσεις και τα πλασαρίσματά τους στις διεθνείς διοργανώσεις των προηγούμενων μηνών. Από ελληνικής πλευράς είχε δηλωθεί και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στους κρίκους, ο οποίος όμως θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.
Την ελληνική αποστολή, που αναχώρησε χθες, συμπληρώνουν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Κώστας Χατζηζήσης, Βασίλης Τσολακίδης, Ηλίας Τσοπάνογλου, Ντιάνα Γιορντάνοβα, ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και οι διεθνείς κριτές Νίκος Προβιάς, Ιουλία Παλαμάρα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports