Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Κανονικά, παρά τον άστατο καιρό η αποψινή συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Πάτρα: Κανονικά, παρά τον άστατο καιρό η...

Το thebest.gr επικοινώνησε με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και την Μητρόπολη - Θα τραγουδήσουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κανονικά θα γίνει η προγραμματισμένη γι' απόψε Δευτέρα 25/9/2023 στις 20.00, συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, με τις δύο σημαντικές και αγαπητές ερμηνεύτριες Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Απανωτά ήταν τα τηλεφωνήματα από αναγνώστες νωρίς το απόγευμα στο thebest.gr, λόγω του άστατου βροχερού καιρού και όλοι ρωτούσαν τι θα γίνει με την αποψινή συναυλία και αν θα αναβαλλόταν.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος που έχει το κύριο διοργανωτικό πρόσταγμα της μεγάλης αυτής συναυλίας και μας είπαν πως η συναυλία θα γίνει κανονικά.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του κοινωνικού, φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Μάλιστα τα εισιτήρια που κοστίζουν 12 ευρώ διατέθηκαν από τους ιερούς ναούς και σύμφωνα με πληροφορίες, πολύς αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα δώσει απόψε το παρών.

Οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες με την τεράστια ερμηνευτική γκάμα θα ταξιδέψουν το Πατρινό κοινό σε τέσσερις μουσικές δεκαετίες, με αμέτρητα τραγούδια που όλοι τα έχουν ζήσει και τα έχουν χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture