Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πολύς κόσμος & μηνύματα ανθρωπιάς στη συναυλία της Μελίνας Κανά στα Ψηλά Αλώνια

Πάτρα: Πολύς κόσμος & μηνύματα ανθρω...

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κοινού στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στη μουσική βραδιά με την Μελίνα Κανά

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κοινού στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στη μουσική βραδιά με την ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα σταλούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών.

Από τη μια η μαγευτική φωνή της αγαπημένης ερμηνεύτριας κομματιών όπως «Θα βάλω τα μεταξωτά», «Είμαι εγώ η γυναίκα η μοιραία», κ.α., & από την άλλη τα αισθήματα  αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους δημιούργησαν μια ζεστή  και συγκινητική ατμόσφαιρα. Την μουσική εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας πολιτισμού της ΠΕ Αχαΐας στο πλαίσιο του προγράμματος «Φλόγα Πολιτισμού» που εξελίσσεται και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί φέτος ένα ποικιλόμορφο  πολιτιστικό πρόγραμμα σε κάθε γωνιά της περιφέρειας που η συνολική του αξία ξεπέρασε το 1εκ ευρώ. Η σημερινή όμως εκδήλωση έχει και ιερό σκοπό καθώς με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες συνθήκες λόγω των πλημμυρών», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η Μελίνα Κανά και οι υπόλοιποι συντελεστές της συναυλίας χειροκροτήθηκαν θερμά από το Πατρινό κοινό που είχε κατακλύσει το σημείο γύρω από τον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού όπου είχε στηθεί η σκηνή.

*Η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα σημεία που έχουν οριστεί στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture