Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Ακυρώνεται η παράσταση "Γυάλινος Κόσμος" με την Κάτια Δανδουλάκη

Πάτρα: Ακυρώνεται η παράσταση "Γυάλ...

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας - Είχε προγραμματιστεί για τις 8/9 στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό θέατρο

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό με σχετική ανακοίνωση ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» με την Κάτια Δανδουλάκη στο Θερινό Δημοτικό θέατρο της οδού Ρίτσου, ακυρώνεται.

O «Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα και τους ηθοποιούς Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Ρένο Ρώτα, παρουσιάστηκε σε περιοδεία στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι μετά την περσινή επιτυχία (είχε παιχθεί και στην Πάτρα με την Κάτια Δανδουλάκη και πάλι, τη Λένα Παπαληγούρα, κ.α.).

Η παράσταση είχε ξεκινήσει την φετινή περιοδεία της από την Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Ο «Γυάλινος Κόσμος»  –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944 & πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture