Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Με χαμόγελα η «πρώτη» του Απόλλωνα Πάτρας- Ήρθε και ο Ντέζμον Ουάσιγκτον

Με χαμόγελα η «πρώτη» του Απόλλωνα Πάτρα...

Υπό την παρουσία φίλων του Απόλλωνα και με αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των «μελανόλευκων»

Ο Νίκος Βετούλας, μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ που αποτελούν οι Κώστας Ρακιντζής, Κώστας Τζαμάκος, Σπύρος Δεράος, Δημήτρης Κοτσίρης, Αγγελος Μασούρας και Πάνος Αντζουλας, υποδέχτηκαν στην «πρώτη» του Απόλλωνα στο κλειστό της Περιβόλας τους Γιώργο Γκιουζέλη, Χρήστο Σαλούστρο, Γάιο Σκορδίλη, Πάνο Φιλιππάκο, Χρήστο Καφέζα, Γιώργο Κογιώνη, Τηλέμαχο Βησσαρίου, Τι Τζέι Σταρκς, Μάλικ 'Οσμπορν, Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπαρντ, παρουσία φίλων της ομάδας.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου για τους φετινούς στόχους της ομάδας. «Κάθε χρόνο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, βάσει των όσων έχει θέσει η διοίκηση, φέτος επιθυμούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι. Η διοίκηση έκανε την προσπάθειά της, ο κόσμος το βλέπει και το εκτιμά και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας και πάλι.
Θέλουμε να έχουμε μια υγιή χρονιά, ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Έχουμε τη δυνατότατα να πάρουμε έναν ακόμα ξένο, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή κι ανάλογα θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη προσθήκη και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports