Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Παρί: Οι 21 παίκτες αξίας 385.000.000 ευρώ που προσπαθεί να διώξει από αυτό το καλοκαίρι

Παρί: Οι 21 παίκτες αξίας 385.000.000 ευ...

Ο Λουίς Κάμπος έλαβε εντολή να βρει ομάδα σε 21 παίκτες του ρόστερ της Παρί, με συνολική αξία βάσει Transfermarkt 385.000.000 ευρώ

Η Παρί πιθανόν να παραταχθεί με αλλαγμένη επιθετική τριπλέτα τη νέα σεζόν, όμως οι Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.
Συνολικά, ο εκτελών χρέη αθλητικού διευθυντή Λουίς Κάμπος έχει λάβει εντολή να... διώξει 21 παίκτες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ και να προστεθούν στους Μέσι, Μάουρο Ικάρντι, Ελ Σαντέιγ Μπιτσιαμπού, Ζούνιορ Ντινά Εμπίμπ, Τσάβι Σίμονς, Λικά Λαβαγέ, Σέρχιο Ράμος και Ανφάν Αμαντά που ήδη έχουν αποχωρήσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Equipe, ο Κάμπος προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ της ομάδας, να μειώσει το μισθολογικό μπάτζετ και να εξοικονομήσει χρήματα για το Financial Fair Play, ενόψει της νέας σεζόν.
Από τα πιο μεγάλα ονόματα, η κατάσταση με τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ είναι γνωστή, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει πλέον και ο Μάρκο Βεράτι.
Ο Ουγκό Εκιτικέ αποκτήθηκε πέρυσι με δανεισμό και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς φέτος ύψους 40.000.000 ευρώ, αλλά ήδη τοποθετείται ως αντίβαρο σε προσεγγίσεις επιθετικών όπως ο Ραντάλ Κολό Μουανί. Ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, ο αριστερός μπακ Χουάν Μπερνάτ και ο δεξιός μπακ Λαβέν Κιρζαβά επίσης δεν υπολογίζονται πλέον, όπως και οι κεντρικοί μέσοι Ρενάτο Σάντσες, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ και Λεάντρο Παρέδες, με τον Αργεντινό πρωταθλητή κόσμου να βρίσκεται κοντά στη Γαλατάσαραϊ.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports