Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Θερινό σινέ Κάστρο Ρίο: Συνεχίζεται έως την Κυριακή 6/8 η "Barbie" - Ακολουθεί Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Θερινό σινέ Κάστρο Ρίο: Συνεχίζεται έως ...

Από τη Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9/8 θα προβάλλονται 2 ταινίες, το παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων "Ο Απίθανος Μόρις" και η κωμωδία "Μπαμπάς να σου Πετύχει" με τον Ντε Νίρο

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 3/8 έως και την Κυριακή 6/8/2023 θα παίζεται στις 21:45 η ταινία «Barbie» που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Μόνο στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 210.000 εισιτήρια.

Καταλληλότητα: Κ12

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κωμωδία.

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ Μακ Κίνον, Μάικλ Σέρα, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν και ο Γουίλ Φέρελ.

Σενάριο: Γκρέτα Γκέργουιγκ & Νόα Μπόμπακ.

Βασισμένη στις κούκλες μόδας Barbie της Mattel, η ταινία είναι η πρώτη ταινία ζωντανής δράσης Barbie μετά από πολλές κινούμενες ταινίες σε υπολογιστή απευθείας σε βίντεο και ροή τηλεοπτικών ταινιών. Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση.

Το φιλμ σε παγκόσμιες εισπράξεις ήδη προσεγγίζει τα 800 εκατ. δολάρια!

Aπό τη Δευτέρα 7/8 έως και την Τετάρτη 9/8 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλονται 2 ταινίες. Στις 20.40 το φιλμ «Ο Απίθανος Μόρις - The Amazing Maurice» σε σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ.

Πρόκειται για φιλμ κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής Αγγλίας, ΗΠΑ και Γερμανίας 2022 και διάρκειας 93 λεπτών.

Στην πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται οι Εμίλια Κλαρκ, Χιμς Πατέλ, Χιου Λώρι, κ.α.

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Μετάφραση: Πάνυ Ναούμ και σκηνοθεσία: Κώστας Αποστολίδης.

Ακούγονται οι φωνές των: Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολίδης, Τάσος Νταπαντάς, Τάκης Σακελλαρίου, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Ελένη Μπίκου, Κώστας Τερζάκης, Ράφαελ Αριστοτέλους, Μυρτώ Κάζη.

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάζει λεφτά: παρέα με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, πάνε από πόλη σε πόλη πείθοντας τους κατοίκους της να αναλάβουν να απομακρύνουν, με το αζημίωτο φυσικά, τους αρουραίους που δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που δεν τους λένε, βέβαια, είναι ότι οι εν λόγω αρουραίοι είναι μέρος της απάτης: πρόκειται για φίλους τους, οι οποίοι εντελώς βολικά έπειτα από την παρέμβαση του Μορίς και του Κιθ «απαλλάσσουν» τους κατοίκους από την παρουσία τους… όπως κι από τα λεφτά τους!

Στην προβολή των 22:20 από την Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9/8/2023 θα παίζεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο η ταινία «Μπαμπάς να σου Πετύχει-About My Father» σε σκηνοθεσία: Λόρα Τερούσο.

Πρωταγωνιστούν ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, ο οποίος είναι διάσημος stand-up κωμικός και οι Λέσλι Μπιμπ, Άντερς Χολμ και η Κιμ Κατράλ του «Sex and the city».

Διάρκεια: 90 λεπτά

Γλώσσα: Αγγλικά

Υπότιτλοι: Ελληνικά.

Ο Σεμπάστιαν είναι χαρούμενος με τη ζωή του με την κοπέλα του, Έλι. Αν και προέρχονται από διαφορετικές οικογενειακές αξίες και τρόπους ζωής, το ζευγάρι ταιριάζει απόλυτα και ο Σεμπάστιαν είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη: η Eλι έχει προσκαλέσει τον Σεμπάστιαν στο πολυτελές καλοκαιρινό κτήμα της οικογένειάς της στη Βιρτζίνια για το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου. Τι θα κάνει ο Σεμπάστιαν με τον μπαμπά του, Σάλβο, που υπολόγιζε στον γιο του να περάσει τη γιορτή μαζί του; «Απλώς φέρτε τον μαζί», προτείνει η Ελι... Ο Σάλβο αρχικά είναι διστακτικός, σύντομα, όμως, επιμένει να πάει μαζί γιατί θέλει να δει από κοντά τη νέα ζωή του γιου του. Η κουλτούρα και οι συγκρούσεις των γενεών ξεκινούν αμέσως με την άφιξη στο κτήμα στη Βιρτζίνια.

Οι Κόλινς πιστεύουν πολύ στην εκδήλωση στοργής ο ένας για τον άλλον, ο Σάλβο δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Οι Κόλινς επενδύουν τη σημαντική τους περιουσία στο χρηματιστήριο, ενώ ο Σάλβο βάζει τα μετρητά του σε βάζα θαμμένα στην αυλή του σπιτιού. Τα κατοικίδια για τους Κόλινς είναι μια οικογένεια εξωτικών παγωνιών. Για τον Σάλβο σημαίνουν άλλα...

Η ταινία το πρώτο 4ήμερο προβολής στη χώρα μας πλησίασε τα 5.000 εισιτήρια.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil