Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Τα αδέλφια Νάσος και Κώστας Κρεμανταλάς πήραν το βάπτισμα πυρός με τον ΝΟΠ

Τα αδέλφια Νάσος και Κώστας Κρεμανταλάς ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Μεγάλες προσδοκίες

Δεν συνηθίζεται δύο νέα παιδιά, αδέλφια, να αγωνίζονται μαζί στην ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ.

Το είδαμε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Νάσο και τον Κώστα Κρεμανταλά, που πανηγύρισαν την άνοδο στην Α1.

Αμφότεροι προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα από τον Δημήτρη Κραβαρίτη (2022-'23) παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, σκοράροντας παράλληλα και στο πρωτάθλημα της Α2!

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο Νάσος γεννήθηκε στις 21-09-2006 και είναι περιφερειακός, γηγενής παίκτης του Ομίλου, ενώ ο Κώστας στις 5-5-2008, επίσης περιφερειακός και γηγενής του ΝΟΠ. Και οι δύο ξεκίνησαν 4 ετών στο κολυμβητήριο και αγωνίστηκαν διαδοχικά σε όλες τις ομάδες του ΝΟΠ, μίνι - παίδων, παίδων, εφήβων, νέων και την ανδρική!

Ο Νάσος Κρεμενταλάς με πρώτο προπονητή τον Μιχάλη Μπαρτζελά και ο Κωνσταντίνος με την Αγγελική Τσίστα.

«Στόχος μου είναι να παίξω όσο μπορώ, να είμαι στις πισίνες και για χόμπι, όταν πια δεν θα κάνω πρωταθλητισμό», είπε ο Νάσος Κρεμανταλάς, που θέλει να παίξει στην Α1.

Καλύτερή του στιγμή το χάλκινο μετάλλιο στους μίνι, και χειρότερη η φετινή σεζόν με την εφηβική ομάδα. Έχει 2 συμμετοχές και 3 γκολ με την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ, θαυμάζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ετοιμάζεται να πάει στην Γ' τάξη του 6ου Λυκείου. Στόχος του η θετική κατεύθυνση και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Την νέα σεζόν θα αγωνιστεί με την ομάδα νέων και την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ. Ευχαρίστησε τους γονείς του, τον αδελφό του και τον προπονητή Θανάση Κοντάκο.

 

Ο Κώστας Κρεμανταλάς διάγει βίο παράλληλο. Ξεκίνησε στις υποδομές του ΝΟΠ και πολύ σύντομα έφτασε στην ανδρική ομάδα.

Πριν λίγες ημέρες γεύτηκε την μεγαλύτερη χαρά στην καριέρα του, το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος και στα 6 ματς, πετυχαίνοντας 5 γκολ!

Οι προπονήσεις, η ατομική βελτίωση καθημερινά, η προοπτική που ανοίγεται μπροστά του, οι εμπειρίες σε κάθε παιχνίδι, είναι αυτά που τον συναρπάζουν στον χώρο. Στόχος του να παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο με σύλλογο και Εθνική, ενώ όνειρό του είναι η παρουσία σε ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ - Ολυμπιάδας ή παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Θαυμάζει τον πατρινό Χριστόδουλο Κολόμβο για όλα όσα έχει πετύχει και τον Φουντούλη για τον τρόπο του παιχνιδιού του. Σε ένα μήνα θα πάει στην Α' τάξη στο 6ο Λύκειο, με στόχο την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ, ενώ είναι παίκτης της εφηβικής ομάδας του ΝΟΠ, της ομάδας νέων και της ανδρικής, στην οποία έχει ήδη 1 συμμετοχή και 1 γκολ.

Ευχαρίστησε τους γονείς του, τον αδελφό του, τους προπονητές του Μιχάλη Μπαρτζελά, Βασίλη Λαμπάτο, Δημήτρη Κραβαρίτη, επίσης τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τέλος την Άννα Λυκούδη που τον έμαθε να κολυμπάει πιο γρήγορα.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports