Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Εθνική πόλο Παίδων: Xάλκινο μετάλλιο με γκολ από την Πάτρα

Εθνική πόλο Παίδων: Xάλκινο μετάλλιο με ...

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Εθνική παίδων με τους πατρινούς του ΝΟΠ Αγγελόπουλο, Λαμπάτο, Κρεμανταλά (25-3-5 γκολ στη διοργάνωση), νίκησε με 14-13 στα πέναλτι (9-9 κ.α.) την Σερβία, στον μικρό τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Παίδων βρέθηκε να προηγείται με 8-6, αλλά οι Σέρβοι έκαναν την ανατροπή.

Με πολύ δυνατή άμυνα κράτησαν μακριά τους παίκτες της Εθνικής μας και έτσι με σερί 3-0 προηγήθηκαν με 9-8, αλλά η Ελλάδα ισοφάρισε σε 9-9 στα τρία λεπτά πριν το τέλος .Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, και οι δύο ομάδες παρότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω, τελικά δεν έβαλαν γκολ και έτσι ο αγώνας έληξε ισόπαλος 9-9 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

 

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Στην «ρωσική ρουλέτα», η Ελληνική ομάδα στάθηκε τυχερή και ψύχραιμη και με τον Αγγελόπουλο να σκοράρει το προτελευταίο πέναλτι, με αποτέλεσμα να νικήσει με 14-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-1, 1-3 (5-4 ΠΕΝΑΛΤΙ)

Αναλυτικά η διακύμανση στα πέναλτι:
Χατζής 10-9, Ραχπέιμα 10-10, Μότσιας 10-10 άουτ, Βογίνοβιτς 10-11, Σάρρος 11-11, Μίτσιτς 11-11 δοκάρι, Ζουζούνης 12-11, Άντζελιτς 12-12, Αγγελόπουλος 13-12, Βασιλίεβιτς 13-13, Χατζής 14-13, Ραχπέιμα 14-13 δοκάρι.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 14-13 (9-9 κ.α., 5-4 πέν.)
Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-1, 1-3, πέν. 5-4.
ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 4, Ζουζούνης 2, Μανθογιάννης, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος, Χατζής 5, Μότσιας, Πατσιλινάκος 1, Ράπτης, Σάρρος 1, Κρεμανταλάς 1, Πιμπλής.
ΣΕΡΒΙΑ: Μουξίνοβιτς, Βογίνοβιτς 2, Νέσκοβιτς 1, Μούνκαν 1, Άντζελιτς 1, Βασίλιεβιτς 2, Ραχπέιμα 2, Λούκιτς 1, Μίτσιτς 2, Ουρόσεβιτς, Παύλοβιτς, Βάσιτς 1, Γκότσιτς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Παίδων (Κ15) της Ποντγκόριτσα κατέκτησε η Ουγγαρία, που νίκησε στον μεγάλο τελικό με 10-8 το Μαυροβούνιο.

Eιδήσεις τώρα

Βασίλης Αϊβαλής: Μπράβο στη νέα γενιά πατρινών αθλητών

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής με αφορμή τις επιτυχίες πατρινών αθλητών υπογράμμισε:

Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο «μπράβο» στη νέα γενιά των πατρινών αθλητών που μας κάνει υπερήφανους.

Ο Γιώργος Νεόφυτος, ο Νάσος Μπαζίνας και ο Νίκος Πλώτας που κατέκτησαν με την Εθνική μας ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ νέων στην Κρήτη, αλλά και ο Ηλίας Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κρεμανταλάς και ο Άγγελος Λαμπάτος του ΝΟΠ, που έδειξαν για μια ακόμη φορά την τεράστια δύναμη του πατρινού πόλο, λαμβάνοντας την 3η θέση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ15 στην Ποντγκόριτσα, μας δείχνουν το αύριο του πατραϊκού αθλητισμού.

Συγχαρητήρια, στους προπονητές και στα σωματεία τους, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμάζουν τους μελλοντικούς πρωταθλητές του αθλητισμού και τους πρωταγωνιστές της ζωής.

Η δημοτική μας παράταξη «Πάτρα σπουδαία και πάλι» θα στέκεται πάντοτε κοντά στους γονείς, τους αθλητές , τα σωματεία στηρίζοντας άοκνα τις προσπάθειες ανάδειξης του πατραϊκού αθλητισμού.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ

Τι βραδιά κι αυτή για τον ελληνικό αθλητισμό, για τον αθλητισμό της Πάτρας! Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά παιδιά από την πόλη μας κατάφεραν να μας κάνουν όλους υπερήφανους με τις διεθνείς τους επιτυχίες.

Ο λόγος αφενός για τους Γιώργο Νεόφυτο, Νάσο Μπαζίνα και Νίκο Πλώτα (προέρχονται από το πρόγραμμα «Νους» του Προμηθέα), οι οποίοι κατέκτησαν με την Εθνική μας ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ U20 στην Κρήτη και αφετέρου για τους Ηλία Αγγελόπουλο, Κώστα Κρεμανταλά και Αγγελο Λαμπάτο του ΝΟΠ, οι οποίοι πανηγύρισαν επίσης την 3η θέση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ15 στην Ποντγκόριτσα.
Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν όλους χαρούμενους και υπερήφανους και πιστοποιούν ότι ο πατρινός αθλητισμός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης.
Ένα μεγάλο μπράβο στα σωματεία των αθλητών μας σε μπάσκετ και πόλο, αλλά και στον πατρινό πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος οδηγεί το άθλημα του μπάσκετ με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα.

Αννα Μαστοράκου

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε μια 6άδα αθλητών από την Πάτρα που μας έκαναν όλους υπερήφανους.
Ο λόγος αφενός για τους Γιώργο Νεόφυτο, Νάσο Μπαζίνα και Νίκο Πλώτα, που προέρχονται από το πρόγραμμα «Νους» του Προμηθέα, οι οποίοι κατέκτησαν με την Εθνική μας ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ U20 στην Κρήτη και αφετέρου για τους Ηλία Αγγελόπουλο, Κώστα Κρεμανταλά και Αγγελο Λαμπάτο του ΝΟΠ, οι οποίοι πανηγύρισαν επίσης την 3η θέση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ15 στην Ποντγκόριτσα.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους γονείς τους, στους προπονητές τους και στα σωματεία από τα οποία προέρχονται σε μπάσκετ και πόλο. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον πατρινό πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εγγυάται το μέλλον του αθλήματος του μπάσκετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports