Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: "Μια βόλτα στην Πάτρα" στο θεατράκι της Κρήνης

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: "Μι...

Την Κυριακή 23 Ιουλίου

Η ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου συνεχίζεται στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου στο Θέατρο της Κρήνης με την θεατρική ομάδα «Επι σκηνής» του Εκπολιτιστικού Σωματείου «Στέκι Καλλιτεχνών Πάτρας» να παρουσιάζει το έργο «Μία Βόλτα στην Πάτρα».

Το έργο ανεβαίνει σε σενάριο και σκηνοθεσία Χρυσούλας Λαμπρινάκου με την Πόλη Κρούσκα στο μονόλογο του Ντόμινο. Μουσική επιμέλεια Γιώργος Μπαραμπάτης, τραγούδι Ίριδα Γουζούαση.

Μέσα από την παράσταση το κοινό θα ξεναγηθεί στην πόλη της Πάτρας, θα γνωρίσει τις ομορφιές της, τα αξιοθέατα, την κουλτούρα της και την ρομαντική, λουσμένη με χιλιάδες χρώματα και ήχους παλιά πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Όλα αυτά με δύο φιλενάδες επί σκηνής, Πατρινές από γεννησιμιού τους να ξεκινούν από το πρωί για να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν το καφεδάκι τους στο κέντρο της Πάτρας της δεκαετίας του ‘50.

Η ολιγόωρη βόλτα ωστόσο καταλήγει να γίνεται ολοήμερη. Μέσα από αυτή θα συναντηθούν με απλούς καθημερινούς ανθρώπους που ο καθένας τους κουβαλά την δική του ιστορία, θα μπλεχτούν σε ευτράπελες καταστάσεις που άλλες φορές τις έκαναν να γελάσουν με την ψυχή τους και άλλες να προβληματιστούν ακόμα και να … δακρύσουν.

Άκουσαν παλιά όμορφα τραγούδια, χόρεψαν, αναπόλησαν και όλα αυτά με φόντο την παλιά όμορφη Πάτρα, την παλιά εκείνη εποχή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture