Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Με επιτυχίες η ολοκλήρωση του διδακτικού έτους 2022-2023, για το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία

Με επιτυχίες η ολοκλήρωση του διδακτικού...

Το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία συμπληρώνει 131 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στη μουσική παιδεία και στα πολιτισμικά δρώμενα αυτής της πόλης

Ολοκληρώθηκε για το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία το διδακτικό έτος 2022-2023 με τις Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις των σχολών Φλάουτου, Κιθάρας, Βιολιού, Αντίστιξης, Βιολοντσέλου και Σύνθεσης.

Πτυχία και Διπλώματα έλαβαν:

Πτυχίο Κιθάρας ο Αναστάσιος Παστός (Άριστα, τάξη καθηγητή Παναγιώτη Κυδωνιάτη).

Πτυχίο Αντίστιξης η Ελισάβετ Γιαννακοπούλου (Λίαν Καλώς, τάξη καθηγήτριας Βασιλικής Φιλιππαίου).

Δίπλωμα Φλάουτου η Αντωνέλα-Μαρία Βασιλάκη (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας) και ο Σταύρος Πήττας (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης) και οι δύο σπουδαστές της τάξης της καθηγήτριας Ράνιας Καββαδία.

Δίπλωμα Κιθάρας η Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης), τάξη του καθηγητή Ανδρόνικου Καραμπέρη.

Δίπλωμα Βιολιού η Μυρσίνη Συριοπούλου (Άριστα), τάξη της καθηγήτριας Μαρίας Γούτου.

Δίπλωμα Βιολοντσέλου η Κατερίνα Σεμιτέκολου (Άριστα με Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας και έκφρασης), τάξη του καθηγητή Vaghinak Galoyan.

Δίπλωμα Σύνθεσης ο Χάρης Πεγιάζης (Άριστα και Βραβείο εξαιρετικής επιδόσεως στη μνήμη του Θόδωρου Αντωνίου), τάξη της καθηγήτριας Βασιλικής Φιλιππαίου.

Το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία συμπληρώνει 131 χρόνια (1892-2023) συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στη μουσική παιδεία και στα πολιτισμικά δρώμενα αυτής της πόλης.

Το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία ευχαριστεί δημοσίως τους σπουδαστές του και τις οικογένειες τους, τους καθηγητές, τους συνεργάτες του και εύχεται σε όλους υγεία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Τον μήνα Ιούλιο το Ωδείο διοικητικά θα παραμείνει ανοικτό και διδακτικά το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία θα επανέλθει την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture