Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Καλά ξεκίνησαν σε εισιτήρια οι νέες ταινίες «Asteroid City» και "Μαθήματα Αποπλάνησης" - Προβάλλονται και στην Πάτρα

Καλά ξεκίνησαν σε εισιτήρια οι νέες ταιν...

Στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε - Καλά κρατήθηκε το παιδικό ανιμέισον φιλμ "Στο Στοιχείο τους" που πλησιάζει τα 45.000 εισιτήρια

Με πάνω από 200 θεατές μέσο όρο ανά οθόνη, το  ιδιαίτερο φιλμ «Asteroid City» του Γουές Άντερσον, ο οποίος έχει αποκτήσει ένα σταθερό, σινεφίλ κοινό στη χώρα μας, ήταν η πιο δυνατή άφιξη της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας. Η ταινία που προβάλλεται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από την Πέμπτη 22/6 ενώ αναμένεται από την Πέμπτη 29/6 και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, έκοψε σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr, σε 49 αίθουσες πανελλαδικά, 10.019 εισιτήρια & κατέλαβε την 2η θέση. Στο παγκόσμιο box office η ταινία που στο καστ της έχει και τους Τομ Χανκς και Σκάρκετ Γιόχανσον, έχει φτάσει σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής τα 16,7 εκατ. δολάρια.

Την ίδια ώρα συμπαθητικό άνοιγμα είχαν στη χώρα μας η κωμωδία «Μαθήματα Αποπλάνησης» του Τζιν Σταπνίτσκι με την κάτοχο βραβείου Όσκαρ, Τζένιφερ Λώρενς και το αστυνομικό μυστήριο «Ντετέκτιβ Μάρλοου» με τον Λίαμ Νίσον και την Τζέσικα Λανγκ σε επανεμφάνιση. Και οι δύο αυτές ταινίες προβάλλονται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Τα «Μαθήματα Αποπλάνησης - No Hard Feelings», έκοψαν σε 71 αίθουσες πανελλαδικά, 8.228 εισιτήρια & πήραν την 3η θέση στον πίνακα (οι παγκόσμιες εισπράξεις σύμφωνα με το boxofficemojo είναι ήδη στα 24,6 εκατ. δολάρια) ενώ ο «Ντετέκτιβ Μάρλοου» σε σκηνοθεσία του Νιλ Τζόρνταν, σε 32 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 4.373 εισιτήρια το 4ήμερο της πρεμιέρας του 22-25/6/2023.

Χλιαρό στο μεταξύ ήταν το ξεκίνημα στα ταμεία του φιλμ τρόμου «Καθαγιασμός», το οποίο μπορείτε να δείτε και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε. Η συγκεκριμένη ταινία έκοψε σε 22 αίθουσες πανελλαδικά, 2.127 εισιτήρια.

Τέλος την πρωτιά το περασμένο 4ήμερο πήρε η παιδική ταινία της Ντίσνει/Pixar “Elemental – Στο Στοιχείο τους" με 13.218 εισιτήρια φτάνοντας σε 2 εβδομάδες προβολής συνολικά τα 43.505 εισιτήρια. Στο εξωτερικό η ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 121,1 εκατ. δολάρια μέχρι στιγμής. Όσο για τον «The Flash» της DC Comics με τον Έζρα Μίλερ και τον Μάικλ Κίτον κοντεύει τα 40.000 εισιτήρια, και στο εξωτερικό έχει φτάσει τα 211 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις (στη Βόρειο Αμερική είχε σημαντική πτώση στις εισπράξεις του στο 2ο γουικέντ προβολής του).

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil