Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Καταδίκη με ποινή 14 μηνών σε πρώην πρόεδρο του ΝΟΠ

Καταδίκη με ποινή 14 μηνών σε πρώην πρόε...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Το Δικαστήριο έκρινε πως δεν απέδιδε ενώ μπορούσε τους μισθούς σε εργαζόμενη

Αμετάκλητη καταδίκη του πρώην προέδρου του ΝΟΠ, Πέτρου Καθρέπτα, είχαμε από το δικαστήριο, στην γνωστή υπόθεση με την απολυμένη εργαζόμενη του Ομίλου, που βρίσκεται σε καθεστώς «επίσχεσης εργασίας».

Το δικαστήριο καταδίκασε πρωτοδίκως τον Πέτρο Καθρέπτα σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με αναστολή, διότι δεν κατέβαλε τους μισθούς -ύψους 31.000 ευρώ- στην εργαζόμενη για τη διετία 2016-2017.

Η υπόθεση κρίθηκε προ ημερών, αμετάκλητα στο Εφετείο, που διατήρησε την ποινή των 14 μηνών με αναστολή, καθώς έκρινε πως δεν τους απέδιδε ενώ μπορούσε, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον συνήγορο της εργαζομένης, Θάνο Αμπατζή.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Η εργαζόμενη έχει μηνύσει τον κ. Καθρέπτα, ακόμα δύο φορές, για το επόμενο διάστημα 2018-2019 και 2020-2021, μέχρι δηλαδή την ολοκλήρωση της προεδρικής του θητείας, με το πρώτο διάστημα να έχει κριθεί πρωτοδίκως (ακολουθεί το Εφετείο) με καταδικαστική απόφαση για τον μηνυθέντα.

Μήνυση έχε κατατεθεί και κατά του νυν προέδρου του ΝΟΠ, Γιώργου Μάνεση, ενώ για δικονομικούς λόγους δεν υπήρξε μηνυση κατά του πρώην προέδρου Τάκη Γουρδούπη (δεν εχει κριθεί τελεσίδικα η εργατική διαμάχη).

Θυμίζουμε πως για την ίδια υπόθεση, που ταλανίζει τον ΝΟΠ εδώ και μια δεκαετία, έχουν καταδικαστεί παλαιότερα (για δυσφήμηση), η πρώην πρόεδρος Νανά Μαντζαβίνου και ο πρώην αντιπρόεδρος Χάρης Τσιμάρας, καταδίκη που δεν "εφαρμόστηκε", στο πλαίσιο του νόμου για τις ελαφριές ποινές - αποσυμφόρηση των φυλακών.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports