Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΝΟΠ πρεμιέρα στην Α1 με τα Χανιά (23/9)

Ο ΝΟΠ πρεμιέρα στην Α1 με τα Χανιά (23/9)

Εγινε η κλήρωση της Α1 πόλο ανδρών και γυναικών

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 35, στο Παλαιό Φάληρο η κλήρωση των δύο κορυφαίων πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, Α1 Ανδρών & Γυναικών, της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023 – 24), όπου συμμετέχουν αντίστοιχα ο ΝΟΠ και η ΝΕΠ.

Ιδιαιτερότητα της νέας αγωνιστικής περιόδου η τρίμηνη διακοπή που θα υπάρξει από τις 2/12/23-2/3/24 και για το διάστημα αυτό, όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος «Σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε κάτι που εγκαίρως θα πληροφορηθείτε καθώς μας απασχολεί πάρα πολύ το τρίμηνο που οι ομάδες θα μείνουν εκτός αγωνιστικής διαδικασίας».

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο κ.Γιαννόπουλος εξήγησε ότι «Η κλήρωση γίνεται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, και ο λόγος είναι ότι θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους σας να κάνετε τον προγραμματισμό σας όσο το δυνατόν νωρίτερα εν όψει μιας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου που θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Η επόμενη χρονιά έχει δυο πάρα πολύ μεγάλες διοργανώσεις ενδιάμεσα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιανουάριο στο Ισραήλ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου από τις 4 Φεβρουαρίου στη Ντόχα του Κατάρ. ».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, συνέχισε λέγοντας:
«Πέρυσι παρακολουθήσαμε από τα πιο ωραία πρωταθλήματα στην ιστορία. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τους νέους κανονισμούς. Θέλω να συγχαρώ τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, μετά από ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα που έγινε στην Α2».

Από το ΔΣ της ΚΟΕ παρέστησαν ακόμα ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας (στο πάνελ) και το μέλος και υπεύθυνη γυναικείας έφορος υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου.

Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής (23/09/2023):

ΑΝΔΡΕΣ
Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΝΟΓ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO – ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΦΘ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕΚ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΕΠ
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η κλήρωση της Α1 Εθνικής Γυναικών με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον προπονητή της ΝΕΠ Κώστα Σακκαλή και το μέλος του ΔΣ Αθανάσιο Αναστασίου.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports