Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο για την Ολυμπιάδα

Ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο για την Ολυμπιάδα

Η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

Ένα γεμάτο τριήμερο για το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας ξεκίνησε το Σάββατο στη Χαλκίδα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με τους αγώνες των ακαδημιών.

Σε σχετική της ανακοίνωση το πατρινό σωματείο, αναφέρει: "Πολλά χαμόγελα και πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες για τους μικρούς, αλλά και λίγο μεγαλύτερους αθλητές μας, γεμίζουν τους ανθρώπους του τμήματος στίβου με αισιοδοξία για συνέχεια των επιτυχιών και τα επόμενα χρόνια .
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Χαλκίδα η ομάδα της Ολυμπιάδας συμμετείχε με 12 αθλητές και αθλήτριες. Δύο από τις αθλήτριές μας ανέβηκαν στο βάθρο, κάποιες άλλες έφτασαν πολύ κοντά , ενώ η ομάδα των κοριτσιών στη σκυταλοδρομία 4χ80 τερμάτισε στην 5η θέση με νέο ρεκόρ Αχαϊας!

Συγκεκριμένα είχαμε τις εξής συμμετοχές:
Μαρία Μακρή , 2η στα 3000μ βάδην
Σταθοπούλου Γιωργία 3η στα 80μ
Σαββοπόυλου Μάϊρα 4η στα 3000μ βάδην
Ζαρκαδάκη Παναγιώτα 4η στα 2000μ
Δήμητρα Λόη 7η στα 1000μ,
Δημόπουλος Νίκος 11ος στα 1000μ
Κατσίκης Κώστας 16ος στα 2000μ.
Η Αναστασία Χιώτη έφθασε στην κυριολεξία μια ανάσα από τον τελικό των 150μ , ενώ καλές προσπάθεις είχαμε και από τους Ζαχαρόπουλο Θεμιστοκλή στα 300μ με εμπόδια και από την Κέλλη Τριανταφύλλη στα 150μ.
Στα 4χ80 το νέο ρεκόρ Αχαϊας έκαναν οι Γιωργία Σταθοπούλου, Αναστασία Χιώτη, Κέλλη Τριανταφύλλη και η μικρή μας Έφη Φατούρου.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία των Κ16 κοριτσιών η ομάδα μας αναδείχθηκε 1ος επαρχιακός σύλλογος!
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τα περισσότερα παιδιά το Σαββάτοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στην Πάτρα.
Συνέχεια είχαμε τη Δευτέρα, που μαζί με τα σωματεία Αθλόραμα και Γ.Σ. Δύμης , έγινε μια πολλή όμορφη διοργάνωση για τους μικρούς αθλητές. Τα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους στα αγωνίσματα των δρόμων των αλμάτων και των ρίψεων , οι γονείς καμάρωσαν τα παιδία τους και το Παμπελοποννησιακό στάδιο γέμισε με χρώματα και χαρούμενς παιδικές φωνές!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports