Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Την Κυριακή οι Περικλής Αλιώπης και Βασίλης Τζιατζιάς παρουσιάζουν ένα Instrumental Project

Πάτρα: Την Κυριακή οι Περικλής Αλιώπης κ...

Το World Music DUO - Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών στη νέα εθνική οδό Πατρών Αθηνών την Κυριακή 18/6/2023 στις 21:30

Συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών στη νέα εθνική οδό Πατρών Αθηνών θα δοθεί την Κυριακή 18/6/2023 στις 21:30 όπου θα παρουσιαστεί το μουσικό πρότζεκτ World Music DUO.

Επόμενος σταθμός του World Music DUO είναι η συναυλία τους στην έναρξη του Mykonos Art Festival στις 30/6 ενώ η καλοκαιρινή τους περιοδεία περιλαμβάνει αρκετούς περιορισμούς σε ολόκληρη την χώρα.

Από το πρόγραμμα τους δεν λείπουν και συμμετοχές σε σημαντικά διεθνή/ Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ μουσικής.

Ο Περικλής Αλιώπης και ο Βασίλης Τζιατζιάς προσκαλούν το Πατρινό κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι, γεμάτο βιώματα, εικόνες, μνήμες και ενέργεια.

Το World Music DUO είναι ένα μοναδικό Instrumental Project.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει πρωτότυπες συνθέσεις και επιλεγμένες διασκευές συνδέοντας τον Ελληνικό, Μεσογειακό, Βαλκανικό ήχο με το αυτοσχεδιαστικό πνεύμα και την εξωτική αρμονία της Τζαζ και Λάτιν μουσικής.

Αποτελεί μια μουσική/αισθητική πρόταση, φορτισμένη με ενέργεια, αναφορές σε σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, λούπες που στήνονται επί σκηνής και έμφαση στον προσωπικό του ήχο.

Καθηλώνει τους ακροατές παρουσιάζοντας διασκευές γνώριμων μελωδιών του ευρύτερου World/Jazz ρεπερτορίου καθώς και νέο πρωτότυπο υλικό, πάντα στις σωστές αναλογίες και με στόχο την δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας. Η μουσική αυτή παράσταση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2023 στην Ενότητα "Γιορτή Μουσικής" & θα λάβει χώρα στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Αίθριος χώρος) στη Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 38-40.

Ώρα έναρξης 21:30.

Διάρκεια: 70-80 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture