Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη των 26 θυμάτων από τον σεισμό της 15ης Ιουνίου 1995

Αίγιο: Μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη ...

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Έχουμε ιερό χρέος να θυμόμαστε και να τιμούμε όλους εκείνους που έφυγαν από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα…»

Είκοσι οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φονική «επίσκεψη» του Εγκέλαδου στο Αίγιο, που είχε ως αποτέλεσμα 26 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους αλλά και να προκληθούν σοβαρότατες υλικές ζημιές στην περιοχή.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη «μαύρη» επέτειο, σήμερα , στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος Αιγίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας και της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, τελέστηκαν Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της σεισμικής καταστροφής.
Ακολούθως και συγκεκριμένα στον χώρο όπου κατέρρευσε η μοιραία πολυκατοικία στην οδό Δεσποτοπούλου εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο ξαφνικά και άδικα έφυγαν από τη ζωή το ξημέρωμα της 15ης Ιουνίου 1995, ενώ τοποθετήθηκε από το Δήμο και πλάκα μνήμης
Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος στο μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα τόνισε τα εξής: «Έχουμε ιερό χρέος να θυμόμαστε και να τιμούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που, μπορεί να… έφυγαν ξαφνικά εκείνο το βράδυ, αλλά είναι βέβαιο ότ ι βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά τού Θεού. Ευχόμαστε η Πολιούχος του Αιγίου, η Παναγία Τρυπητή, να μας προστατεύει από κάθε τι κακό. Προσευχόμαστε και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά ένα τόσο σφοδρό και τραγικό φαινόμενο »

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις