Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Καταφθάνει 29 Ιουνίου για ένα μουσικό live ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Πάτρα: Καταφθάνει 29 Ιουνίου για ένα μου...

Θα τραγουδήσει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο - Μαζί του θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 37χρονος καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου και πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, ταξιδεύει το φετινό καλοκαίρι  στο πλαίσιο της «Elpida Tour», παρουσιάζοντας μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που έχει πετύχει να έχει ένα μεγάλο κοινό όλων των ηλικιών έως και τους μεγαλύτερους, πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα.

Απ’ όσο είδαμε ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιτυχιών όπως «Ελεύθερος», θα έρθει και στην Πάτρα και το μουσικό του live είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests - έκπληξη.

Special guest: Light, Rack.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr & σε επιλεγμένα καταστήματα.

Συνοδοιπόρος του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι.

Υποστηρικτής: SKY Express.

Οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture