Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από το ντεμπούτο της δημοφιλούς Αμερικανικής σειράς «Ντάλας»

Συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από το ντεμπούτο...

Η σειρά που είχε φανατικούς τηλεθεατές και στην Ελλάδα πρωτοπροβλήθηκε στις 2 Απριλίου του 1978

Σαράντα πέντε (45) χρόνια πέρασαν από το ντεμπούτο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σαπουνόπερας «Ντάλας - Dallas» που πλέον θεωρείται κλασική και παίχθηκε για 14 σαιζόν από το 1978 έως και το 1991. Με την ευκαιρία αυτή, οι πρωταγωνιστές μαζί με έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς συναντήθηκαν για να θυμηθούν τα παλιά.

Στο «Ντάλας» πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων, ο Πάτρικ Ντάφι στα 74 του χρόνια σήμερα, η Λίντα Γκρέι που υποδυόταν τη Σου Έλεν, στα 82 της χρόνια σήμερα, η Σαρλίν Τίλτον, η Όντρεϊ Λάντερς, ο Στιβ Κάναλι, η Τζόαν Βαν Αρκ, η Σέρι Γουίλσον και η Κάθι Πόντεγουελ, οι οποίοι & βρέθηκαν μαζί με τον σκηνοθέτη Μάικλ Πρις στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια για να τιμήσουν τα 45 χρόνια της σειράς.

Στο «Ντάλας» έπαιζε και ο Λάρι Χάγκμαν που έκανε τον θρυλικό «βαρόνο» του πετρελαίου Τζέι Αρ Γιούινγκ, ενώ ήταν και εκ των εκτελεστικών παραγωγών. Ο Χάγκμαν έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 2012 στα 81 του χρόνια.

Μιλώντας για τη σειρά στο αμερικανικό περιοδικό People η Λίντα Γκρέι είπε τα εξής: «Νομίζω ότι το Ντάλας ήταν μία πολύ δημοφιλής καθημερινή σαπουνόπερα, ήταν μία μεγάλη παραγωγή και κάλυπτε την ανάγκη των τηλεθεατών που αγαπούν να βλέπουν μια σειρά με σασπένς που πάντα έχει κάτι να τους δώσει στη συνέχεια».

«Επειδή η σειρά ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για πολλά χρόνια το κοινό γνώρισε τους χαρακτήρες σε βάθος και τους νοιάστηκε πραγματικά και οι χαρακτήρες πέρασαν τόσα πολλά», πρόσθεσε η Γκρέι. «Και νομίζω ότι στους θαυμαστές άρεσε πολύ να ταυτίζονται με τις ιστορίες που ξεπερνούσαν τη ζωή... Το "Ντάλας" είχε μεγάλη επιρροή».

Η σειρά «Ντάλας» που παιζόταν και στην Ελληνική τηλεόραση με μεγάλη απήχηση, πρωτοπροβλήθηκε στο Αμερικανικό κανάλι CBS στις 2 Απριλίου 1978 και η προβολή του συνεχίστηκε έως τις 3 Μαΐου 1991.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight