Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Σεπτέμβριο 2023 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η ταινία "Οι Αναλώσιμοι 4"

Τον Σεπτέμβριο 2023 θα κάνει πρεμιέρα στ...

Γυρίσματα της ταινίας είχαν γίνει και στη Θεσσαλονίκη - Το φιλμ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον 50 Cent θα βγει στις 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα σε διανομή από την The Film Group

H νέα ταινία του franchise περιπετειώδους δράσης The Expendables, είναι γεγονός. Θα έχει τίτλο «Οι Αναλώσιμοι 4 – The Expend4bles» και προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 σε διανομή της Τhe Film Group.

Οι αγαπημένοι μας ελίτ μισθοφόροι επιστρέφουν λοιπόν σε μία νέα γεμάτη αδρεναλίνη περιπέτεια δράσης με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Ράντι Κουτούρ να υποδέχονται για πρώτη φορά την Μέγκαν Φοξ, και τους Τόνι Τζα, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Ίκο Ουβάις (“The Raid”).

Ο 76χρονος Σταλόνε να θυμίσουμε πως είχε κιόλας σκηνοθετήσει το 1ο The Expendables, το 2010 με την ταινία να πετυχαίνει εισπράξεις σχεδόν 275 εκατ. δολαρίων παγκομσίως.

Οι «Αναλώσιμοι» έκαναν την πρεμιέρα τους το 2010 και ακολούθησαν άλλες δύο ακόμη ταινίες το 2012 και το 2014, με συνολικές εισπράξεις 800 εκατ. δολαρίων. Φέτος τον Σεπτέμβριο, οι κορυφαίοι σταρ ταινιών δράσης επιστρέφουν ξανά με την 4η ταινία του επιτυχημένου franchise, όπου αξίζει να θυμίσουμε πως μεγάλο μέρος τον γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Αμερικανός δημιουργός Σκοτ Γουό - Scott Waugh (“Need for Speed”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Κερτ Γουίμερ (“Total Recall”), Ταντ Ντάγκερχατ (“Red Menace”) και Μαξ Άνταμς.

Το μπάτζετ της ταινίας ήταν 100 εκατ. δολάρια.

Διανέμεται από την εταιρεία Lionsgate.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γενιάς «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα».

Η ταινία όταν βγει με το καλό αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture