Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Σινέ Κάστρο Ρίου έως την Κυριακή 11/6 η "Πρόσκληση σε Φόνο"

Σινέ Κάστρο Ρίου έως την Κυριακή 11/6 η ...

Ακολουθεί από τη Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14/6/2023 στις 21.30 η ταινία του Φρανσουά Οζόν "Το Έγκλημα μου"

Στο θερινό σινέ Κάστρο (τηλ. 2610994765) στο Ρίο, έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 21.30 θα προβάλλεται η ταινία μυστηρίου σε σκηνοθεσία Στίφεν Σιμέκ, «Πρόσκληση σε Φόνο - Invitation to a Murder».

Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί: Μίσα Μπάρτον, Κρις Μπράουνινγκ, Μπιάνκα Σάντος, Τζάιλς Μάτι, Γκρέις Λιν Κουνγκ, Σέιμους Ντέβερ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Περίληψη

1934. Νότια Αγγλία. Όταν ένας απομονωμένος δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο απομακρυσμένο κτήμα του σε ένα νησί, η ατρόμητη, επίδοξη ντετέκτιβ, Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει. Όταν ένας άλλος καλεσμένος βρίσκεται νεκρός, η Μιράντα πρέπει να φτάσει στο βάθος της κακόβουλης πλοκής πίσω από τη συγκέντρωση, για να αποδείξει τον εαυτό της και τελικά για να σώσει τη ζωή της.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στις Ελληνικές αίθουσες έκοψε 3.100 εισιτήρια.

Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου με στοιχεία που μοιάζουν με στόρι της Αγκάθα Κρίστι.

Το σενάριο είναι του Μπράιαν Ο' Ντόνελ.

Διανομή από την: Spentzos Film.

Για τη συνέχεια, από την Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, θα προβάλλεται στις 21:30 η νέα ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Φρανσουά Οζόν με τίτλο «Το Έγκλημα μου».

Διάρκεια: 102 λεπτά

Πρόκειται για μία χαριτωμένη ταινία με αρκετά θεατρικά στοιχεία που συνδυάζει την κωμωδία με το μυστήριο και τη δραματική κομεντί.

Στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες (παίχθηκε και για 1 εβδομάδα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε) το φιλμ έκοψε κοντά στα 5.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Σκηνοθεσία: François Ozon

Παίζουν οι ηθοποιοί: Nadia Tereszkiewicz, Rebecca Marder, Isabelle Huppert, Ντάνι Μπουν, Αντρέ Ντισολιέ, Φαμπρίς Λουκινί, κ.α.

Διανομή από την: Filmtrade

Σενάριο: Georges Berr, François Ozon, Philippe Piazzo.

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 30’, η Madeleine, μία όμορφη, νέα, άφραγκη ηθοποιός, κατηγορείται για την δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με την βοήθεια της καλύτερης της φίλης, νεαρής άνεργης δικηγόρου, Pauline, αθωώνεται επικαλούμενη αυτοάμυνα. Μία νέα ζωή διασημότητας και επιτυχίας ξεκινάει, μέχρι που η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Η ταινία «Το Εγκλημά Μου - Mon Crime» του Φρανσουά Οζόν είναι μία ιδανική επιλογή για θερινό σινεμά.

Όπως έγραψε το flix.gr, πρόκειται για «τη νέα ρετρό κι όμως επίκαιρη με τον τρόπο της ταινία του Φρανσουά Οζόν, στο στιλ των screwball comedies της δεκαετίας του '30».

Προπώληση εισιτηρίων μέσω της σελίδας viva.gr

www.cinekastro.wordpress.com

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil