Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η ταινία μυστηρίου «Πρόσκληση σε Φόνο - Invitation to a Murder» από 8/6 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η ταινία μυστηρίου «Πρόσκληση σε Φόνο - ...

Η ταινία διανομής της Σπέντζος Φιλμ μας μεταφέρει στο 1934 στη Νότια Αγγλία όπου ένας απομονωμένος δισεκατομμυριούχος προσκαλεί 6 φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο απομακρυσμένο κτήμα του

Η Γαλλικής παραγωγής 2023 ταινία μυστηρίου με τίτλο «Πρόσκληση σε Φόνο - Invitation to a Murder», διάρκειας 92 λεπτών, που μόλις ξεκίνησε να παίζεται στα Αθηναϊκά σινεμά, θα προβληθεί στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την ερχόμενη Πέμπτη 8/6 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 21.30.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας που διανέμει στις κινηματογραφικές αίθουσες η Σπέντζος Φιλμ, μια ανθοκόμος που μελετά φανατικά αστυνομικές υποθέσεις προσκαλείται για αδιευκρίνιστο λόγο στην έπαυλη ενός αριστοκράτη μαζί με πέντε ακόμα αγνώστους. Όταν ένας εξ αυτών δολοφονείται μυστηριωδώς, καλείται να αναλάβει δράση.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σίμεκ - Stephen Shimek.

Παίζουν οι: Μπιάνκα Σάντος, Κρις Μπράουνινγκ, Μίσα Μπάρτον - Mischa Barton, κ.α.

Σενάριο: Gérard Miller, Brian O'Donnell, Jerome Reygner-Kalfon.

1934. Νότια Αγγλία. Όταν ένας απομονωμένος δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο απομακρυσμένο κτήμα του σε ένα νησί, η ατρόμητη, επίδοξη ντετέκτιβ, Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει. Όταν ένας άλλος καλεσμένος βρίσκεται νεκρός, η Μιράντα πρέπει να φτάσει στο βάθος της κακόβουλης πλοκής πίσω από τη συγκέντρωση, για να αποδείξει τον εαυτό της και τελικά για να σώσει τη ζωή της.

Η ταινία όπως διαβάσαμε έχει στοιχεία από το πολύ επιτυχημένο φιλμ αστυνομικού μυστηρίου «Στα Μαχαίρια».

Το flix.gr ανέφερε πως ο Μπράιαν Ο’ Ντόνελ που υπογράφει το σενάριο και ο Στήβεν Σίμεκ που υπογράφει τη σκηνοθεσία, είναι ένα δίδυμο που δείχνει ότι αγαπάει το είδος και θέλει να παίξει με τις συμβάσεις του, να τις ακυρώσει και να τις επιβεβαιώσει ταυτόχρονα στο ακέραιο, ωστόσο η ταινία θα μπορούσε να έχει πιο εμπνευσμένη σκηνοθεσία και καλύτερα ειδικά εφέ για να αποτελέσει μια πρόταση πάνω στο (χιλιοειδωμένο) είδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture