Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο προβάλλεται το κοινωνικό φιλμ "Στα Άκρα" με την Πενέλοπε Κρουζ

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο προβάλλετ...

Η σκηνοθεσία της ταινίας που θίγει το θέμα των εξώσεων, είναι του Χουάν Ντιέγκο Μπότο, ο οποίος έχει συνεργαστεί & στο σενάριο

Η ταινία με τίτλο «Στα Άκρα - On the Fringe» Ισπανοβελγικής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Χουάν Ντιέγκο Μπότο με πρωταγωνίστρια την 49χρονη σταρ Πενέλοπε Κρουζ παίζεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Το συγκεκριμένο κοινωνικό φιλμ που βάζει την αλληλεγγύη σε πρώτο πλάνο, προβάλλεται στις 21.30 και όπως μας ενημέρωσαν από το σινέ Κάστρο, θα παίζεται έως και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Διανομή από τη Spentzos Film.

Στο ξεκίνημα της η ταινία έκοψε περίπου 2.000 εισιτήρια στη χώρα μας.

Μια ταινία για την οικογένεια, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Μια αντίστροφη μέτρηση για τρεις διαπλεκόμενους χαρακτήρες που προσπαθούν να μην καταρρεύσουν και να περάσουν 24 ζωτικές ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ποια είναι η επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να μας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής; Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στο χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.

Το φιλμ «Στα Άκρα» του Χουάν Ντιέγκο Μπότο, το flix.gr το χαρακτήρισε προβλέψιμο μεν αλλά πολιτικά ηχηρό δε.

Μία Ισπανική διαμαρτυρία κατά του κράτους των εξώσεων, με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Λουίς Τοσάρ σε έναν αγώνα επιβίωσης που διαρκεί ένα 24ωρο.

Σενάριο: Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Ολγκα Ροντρίγκεζ

Φωτογραφία: Αρνάου Βαλς Κολομέρ

Μοντάζ: Μάπα Πάστορ

Μουσική: Εντουάρντο Κρουζ

Πρωταγωνιστούν οι: Πενέλοπε Κρουζ, Λουίς Τοσάρ, Αντέλφα Κάλβο

Διάρκεια: 100 λεπτά

Η Πενέλοπε Κρουζ που οι Έλληνες σινεφίλ την γνώρισαν καλύτερα και την αγάπησαν όταν το καλοκαίρι του 2000 ήρθε στην Κεφαλονιά και υποδύθηκε στην Πελαγία στο «Μαντολίβο του λοχαγού Κορέλι» του Τζον Μάντεν πλάι τον Νίκολας Κέιτζ, έχει παίξει σε σημαντικές ταινίες όπως το «Γύρνα Πίσω -Volver», το 2006, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα και το «Vicky Cristina Barcelona» (2008) του Γούντι Άλεν, για την οποία κέρδισε & βραβείο Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου. Ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός στην ιστορία του θεσμού που βραβεύεται με Όσκαρ και η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που έλαβε το δικό της αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Πέρυσι την είδαμε στο επίσης αξιόλογο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες» που προβλήθηκε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture