Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στη Βέσο Μάρε 8 -14/6/2023

Το πρόγραμμα προβολών στη Βέσο Μάρε  8 -14/6/2023

Στις νέες ταινίες που ξεκινούν να παίζονται είναι η "Mafia Mamma" και το "Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων"

Tη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 8 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 θα προβάλλονται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 2 στις 20.30 και 22.40 καθημερινά

"Μafia Mamma"

Kωμωδία δράσης Αμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία της Catherine Hardwicke, και σενάριο των Michael J. Feldman και Debbie Jhoon που έχει βασιστεί σε μια πρωτότυπη ιστορία της Amanda Sthers.

Παίζουν η Toni Collette, η Monica Bellucci, και οι Sophia Nomvete, Tommy Rodger, Alessandro Bressanello, Eduardo Scarpetta, Jay Natelle.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

H Κριστίν Μπαλμπάνο Τζόρνταν (Τόνι Κολέτ) χρειάζεται μία αλλαγή στη ζωή της. Ο γιος της φεύγει για σπουδές, ο γάμος της κλονίζεται και η επαγγελματική της ζωή έχει καταλήξει σε αδιέξοδο. Η Κριστίν λαχταράει μία ζωή στην οποία η ενσυναίσθηση και το χάρισμα της στην επίλυση προβλημάτων θα θεωρούνται προσόντα και όχι εμπόδια. Ώσπου δέχεται μία αναπάντεχη κλήση από την Μπιάνκα (Μόνικα Μπελούτσι), μία γυναίκα που δεν γνωρίζει, η οποία της ανακοινώνει ότι πέθανε ο παππούς της στην Ιταλία. Φεύγει από την Καλιφόρνια με προορισμό τη Ρώμη για να παρευρεθεί στην κηδεία, όπου ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή επιχείρηση είναι μία οργανωμένη εγκληματική οργάνωση και ότι οι αντίπαλοι έχουν ξεχυθεί εναντίον της οικογένειας Μπαλμπάνο.

Η Κρίστιν καλείται να αναλάβει την επιχείρηση, σύμφωνα με τις επιθυμίες του παππού. Αρχικά απρόθυμη, η μέχρι τώρα ευχάριστη προς όλους Κριστίν συνειδητοποιεί ότι πέρα από το να αποφεύγει δολοφονικές απόπειρες σε βάρος της, η επαφή με τη Μαφία έχει και τα καλά της. Βρίσκεται πλαισιωμένη από μία ομάδα που εκτιμά αυτά που έχει να δώσει, η γκαρνταρόμπα της αναβαθμίζεται και είναι φανταστική, η Μπιάνκα στέκεται δίπλα της σαν φύλακας άγγελος και η ίδια κάνει επιτέλους ένα μεγάλο διάλειμμα από τις ατελείωτες τηλεδιασκέψεις. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μία γυναίκα που μέχρι πριν λίγο έτρεχε για να μεγαλώσει μία οικογένεια και δεν προλάβαινε να δει ούτε τον Νονό. Καθώς μεταμορφώνεται σε Mafia Mamma, η Κριστίν αναγνωρίζει ότι η οικογένεια Μπαλμπάνο, όπως και η ίδια, μπορεί να εξελιχθεί και να οδηγηθεί σε νέα ξεκινήματα.

Η σκηνοθέτιδα Catherine Hardwicke μας έχει δώσει ταινίες όπως το «Thirteen» (2003), το «Twilight» (2008), το «Red Riding Hood» (2011), το «Miss You Already» (2015), το «Miss Bala» (2019), κ.α.

Οι έως τώρα εισπράξεις της ταινίας Mafia Mamma είναι στα περίπου 7 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 18.10 μόνο την Παρασκευή, το σαββατοκύριακο & την Τετάρτη,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 20.00 και στις 22.30 καθημερινά

«Transformers: Rise of the Beasts – H Εξέγερση των Θηρίων»

Το 7ο φιλμ του γνωστού και επιτυχημένου σινε-franchise που βγαίνει στη χώρα μας σε διανομή της Feeelgood, ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ, μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers, τα Maximals ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη.

Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Steven Caple Jr. & πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos και Dominique Fishback.

Υπόθεση

Μπρούκλιν, 1994: Ο νεαρός Noah Diaz (Anthony Ramos) κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένειά του και μέσα από μία σειρά γεγονότων διασταυρώνεται με τον Mirage (με τη φωνή του Pete Davidson), ένα πνευματώδες Autobot, που του αποκαλύπτει την ύπαρξη τριών ακόμα κρυμμένων Autobots, του Optimus Prime (με τη φωνή του Peter Cullen), του Bumblebee και της Arcee (με τη φωνή της Liza Koshy).

Στο μεταξύ, σε ένα αρχαιολογικό μουσείο, η 25χρονη ερευνήτρια Elena Wallace (Dominique Fishback) άθελά της πυροδοτεί έναν εξωγήινο πυρσό που κρύβεται σε ένα αρχαίο άγαλμα. Ο Noah και τα Autobots ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και φτάνουν την ώρα που ένα μοχθηρό Terrorcon, ο Scourge (με τη φωνή του Peter Dinklage) και ο στρατός του κάνουν επίθεση. Ο Noah και η Elena ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Autobots για να σώσουν τη Γη από τον αφανισμό. Κανείς τους, όμως, δεν είναι προετοιμασμένος για τη νέα φατρία των Transformers, τα εκπληκτικά Maximals, τα οποία συναντούν στην αποστολή τους.

Στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους και ο Ron Perlman καθώς και η βραβευμένη φέτος με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, Michelle Yeoh.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Αίθουσα 1 στις 20.40 και στις 23.00 καθημερινά

«Master Gardener»

Πρόκειται για τη νέα ταινία του Αμερικανού δημιουργού Πολ Σρέιντερ, σεναριογράφου του θρυλικού «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορτσέζε. Η αμέσως προηγούμενη ταινία του Σρέιντερ που προβλήθηκε και στην Πάτρα, ήταν ο «Μετρητής Καρτών» με τον Όσκαρ Αίζακ.

Το «Master Gardener» προβλήθηκε και στο 79ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Υπόθεση: Ο Νάρβελ Ροθ (στο ρόλο ο Τζόελ Έτζερτον) είναι ο μεθοδικός φροντιστής των κήπων μιας πανέμορφης όσο και ιστορικής έπαυλης. Όταν η εργοδότριά του (Σιγκούρνι Γουίβερ) τού ζητάει σαν χάρη να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, τότε ανοίγουν οι πύλες του χάους στον μέχρι πρότινος δωρικό βίο του μοναχικού άντρα για να επαναφέρουν φαντάσματα του παρελθόντος από τα οποία ο ίδιος πίστευε ότι είχε απαλλαγεί.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Aίθουσα 3 στις 19.00 καθημερινά πλην Τετάρτης (μεταγλωττισμένο), και την Τετάρτη 14/6 στις 19.15 με υπότιτλους,

Αίθουσα 4 στις 18.00 μόνο Παρασκευή, σαββατοκύριακο και Τετάρτη (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά πλην Τετάρτης (με υπότιτλους)

"Η Μικρή Γοργόνα - The Little Mermaid"

Η live action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» είναι μια Αμερικανικής παραγωγής ταινία, προσαρμογή της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1989, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η Disney ανακοίνωσε πως την νέα Άριελ στην real life διασκευή της «Μικρής Γοργόνας» ανέλαβε να υποδυθεί η ταλαντούχα Χάλι Μπέιλι, μια επιλογή που αρχικά δίχασε τους φαν της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, που έχει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σχολίασε μέσω Twitter τον νέο ρόλο της, κάνοντας λόγο για «ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα». Το μήνυμά της συνόδευσε με ένα σκίτσο που απεικονίζει την πριγκίπισσα Άριελ, που έχει κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα στα κινούμενα σχέδια, εδώ με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Μάρσαλ, γνώριμος μας από το Οσκαρικό «Σικάγο» του 2003, εξήγησε πως η επιλογή της Χάλι Μπέιλι, που πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως «προστατευόμενη της Beyonce», ήρθε μετά από μακρά έρευνα. «Μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρομπ Μάρσαλ.

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι.

H μουσική είναι του Άλαν Μένκεν ενώ το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει & τους Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni και τους Javier Bardem και Melissa McCarthy.

Διάρκεια: 135 λεπτά.

Το φιλμ στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 55.000 εισιτήρια.

Παγκοσμίως οι εισπράξεις έχουν φτάσει σε 2 εβδομάδες τα 333 εκατ. δολάρια.

 

Αίθουσα 6 στις 18.30 (μεταγλωττισμένο) και στις 21.15 (με υπότιτλους) καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 19.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο) και στις 19.30 (με υπότιτλους) την Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα - Τετάρτη

"Spider-Man: Across the Spider-Verse - Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν"

Η νέα ανιμέισον ταινία με τον αγαπημένο ήρωα όλων μας, τον Spiderman είναι γεγονός. Είναι σίκουελ του "Spider-Man: Into the Spider-Verse" (2018).

Σκηνοθεσία: Joaquim Santos & Kemp Powers

Σενάριο: Phil Lord, Christopher Miller & Dave Callaham

Διάρκεια: 141 λεπτά.

Λέγεται πως ρεκόρ σπάει το "Spider-Man: Across the Spider-Verse", μιας και, σύμφωνα με το Collider, έχει την μεγαλύτερη διάρκεια για ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής του Χόλιγουντ. Η ταινία θα τρέχει για 2 ώρες και 19 λεπτά και είναι σχεδόν μισή ώρα μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της του 2018, που διαρκούσε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Ο κακός στο sequel, "Spider-Man: Across The Spider-Verse", όπως αποκάλυψαν τα στούντιο Sony και Marvel, είναι ο Τhe Spot, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο "Spectacular Spider-Man #98" (1985). Στα κόμικς, το πραγματικό του όνομα είναι Dr. Jonathan Ohnn και έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί υπερδιάστατες πύλες ως όπλο, κάνοντας έτσι τις επιθέσεις του αντιπάλου του να επιστρέφουν πάλι σε αυτόν.....

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι Χέιλι Στάινφελντ, Σαμάικ Μουρ, Ντάνιελ Καλούγια, ο Όσκαρ Άιζακ και οι Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Τζέικ Μ. Τζόνσον.

Η ταινία έπιασε κορυφή στο εγχώριο box office κόβοντας το πενθήμερο της πρεμιέρας της, 1-5/6/2023, σε 160 αίθουσες πανελλαδικά, 34.286 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr

Παγκοσμίως το φιλμ είναι ήδη στα 222 εκατ. δολάρια, εκ των οποίων τα 133,6 προέρχονται από το Αμερικάνικο box office.

Αίθουσα 3 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 20.10 μόνο την Τετάρτη 14-6

"Fast X"

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier

Σενάριο: Justin Lin, Dan Mazeau & Gary Scott Thompson.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Sung Kang, ο Jason Momoa και οι Ludacris (Christopher Bridges), John Cena, Rita Moreno, Brie Larson, Alan Ritchson, Charlize Theron, Cardi B, Tyrese Gibson.

Διάρκεια: 141 λεπτά

Η ταινία ξεκίνησε να παίζεται σε preview την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Περιπέτεια δράσης

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι "Μαχητές των Δρόμων – Fast and the Furious" απέκτησαν τη δέκατη (10η) ταινία τους, το «Fast X» που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλαια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (στο ρόλο ο μυώδης Τζέισον Μομόα του "Aquaman") ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το φιλμ στη χώρα μας σε 3 εβδομάδες προβολής έχουν δει πάνω από 151.000 θεατές. Οι εισπράξεις παγκοσμίως πλησιάζουν τα 600 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 7 στις 22.20 καθημερινά

"Ο Μεγαλόδοντας - The Black Demon"

Ταινία δράσης Μεξικάνικης και Αμερικανικής παραγωγής 2023

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ - Adrian Grunberg.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζος Λούκας, Μπόλιβαρ Σάντζεζ, Βίνους Άριελ, Omar Chaparro, Carlos Solórzano.

Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο σε έναν μεξικάνικο θρύλο.

Έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο Πολ παίρνει την οικογένειά του σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου που έχει η εταιρεία του. Μόλις βγουν εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες που του λένε ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία, ο οποίος είναι μέρος ενός μεξικανικού θρύλου. Με την εξέδρα να βυθίζεται σταδιακά στο νερό και τον καρχαρία να τους κυνηγά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή, και να μείνει ζωντανός.

Σύμφωνα με ιστορίες από ψαράδες γύρω από τη Μπάχα Καλιφόρνια, ο θρύλος του Μαύρου Δαίμονα έχει ειπωθεί από γενιά σε γενιά. Λέγεται ότι χιλιάδες ψαράδες έχουν πεθάνει αντιμέτωποι με αυτό το πλάσμα, λόγω του γεγονότος ότι τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ. Λέγεται επίσης ότι ο Μαύρος Δαίμονας είναι ο δολοφόνος εκατοντάδων φαλαινών που βρίσκονται νεκρές κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια επίθεση από ένα τεράστιο θηρίο.

Η ταινία στη χώρα μας στο ξεκίνημα της έκοψε σε 21 αίθουσες πανελλαδικά, 1.836 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 23.00 καθημερινά

«The Boogeyman – Ο Μπαμπούλας»

Σκηνοθεσία: Rob Savage

Σενάριο: Scott Beck, Bryan Woods & Mark Heyman

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris Messina, Sophie Thatcher, David Dastmalchian, Vivien Lyra Blair, LisaGay Hamilton.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & Καναδάς.

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Διανομή από Feelgood.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

“Ο Μπαμπούλας” είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο ύφος της ταινίας "Το Πνεύμα του Κακού" που εμπεριέχει τόσο τρόμο όσο και συναίσθημα, δήλωσε ο σκηνοθέτης Rob Savage. “Θυμάμαι έντονα τον τρόμο που ένιωσα διαβάζοντας ως παιδί την ιστορία του Stephen King, και αυτόν ακριβώς τον τρόμο της παιδικής ηλικίας είναι που ήθελα να προκαλέσω και στο κοινό. Η ταινία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και υποστηρίζεται από τις υπέροχες ερμηνείες των καταπληκτικών ηθοποιών μας, που πραγματικά με έχουν συγκλονίσει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ταινία μας και ανυπομονούμε να σας θυμίσουμε, πόσο φοβόσασταν το σκοτάδι όταν ήσασταν παιδιά”.

Ο Rob Savage είπε ακόμα πως πηγή έμπνευσης για το ρόλο του ψυχοθεραπευτή αποτέλεσε και η ταινία «Συνηθισμένοι άνθρωποι» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η ταινία ξεκίνησε καλά την πορεία της στις Αμερικάνικες αίθουσες με σχεδόν 14 εκατ. δολάρια εισπράξεις σε 5 μέρες συν ακόμη 7,5 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 2 στις 18.20 μόνο την Παρασκευή, σαββατοκύριακο και την Τετάρτη (μεταγλωττισμένη)

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario προβάλλεται μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 9 εβδομάδες προβολής της έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 301 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας η ταινία έχει κόψει σε 9 εβδομάδες προβολής πάνω από 190.501 εισιτήρια.

"Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων".

"Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil